Viesti vippitarha.fi tiimiltä

VippiTarha on brändi, jonka omistaa yritys nimeltä Elec Games Ltd.. Yritys toimii seuraavan maan lakien alaisuudessa ja mukaisesti: Malta. Sivuston pelien takana olevan ohjelmiston omistaa maltalainen Aspire Global International LTD, jolle Maltan Arvonta- ja peliviranomainen (ja säädelty Malta Gaming Authority) on myöntänyt täyden toiintaluvan (MGA/CL1/408/2007). Vain Isossa-Britanniassa, tämän sivuston pelit toimittaa NG Communications Limited, Maltalle rekisteröity yritys numerolla C48328, osoitteessa 135 High Street, Sliema SLM 1549, Malta, joka on lisensoitu ja säännöstelty United Kingdom Gambling Commission (Remote Gaming License Number 000-039483-R-319409-001).

Erinomainen asiakastuki

VippiTarha on sitoutunut "CARE":een – Asiakkaat ovat kaikki kaikessa (Customers Are Really Everything). Olemme koonneet asiantuntevan asiakaspalvelu tiimin joka auttaa sinua 7 päivää viikossa 7am - 1pm CET. Älä epäröi ottaa yhteyttä VippiTarha-tiimiin. Napsauta vain Ota meihin yhteyttä.

Maksujen käsittely

Me vippitarha-sivustolla haluamme, että voit rauhallisin mielin nauttia palveluistamme milloin tahansa. Tästä syystä tarjoamme laajan valikoiman nopeita talletus- ja kotiutusvaihtoehtoja, jotka kaikki ovat helppoja ja turvallisia käyttää. Kaikki luotto- ja maksukortilla tehdyt maksut käsittelee Aspire Global International LTD, joka on Maltan kaupparekisteriin rekisteröity yritys ja jolla on Maltan viranomaisten myöntämä, asianmukainen lisenssi verkkopelitoiminnan järjestämiseen. Aspire Global International LTD tarjoaa vippitarha -sivustolle mahdollisimman laadukkaan ja turvallisen rahaliikenteen.

Turvallisuus ja yksityisyydensuoja

Vippitarha käyttää viimeisintä 128-bitin SSL-salaustekniikkaa varmistaakseen, että kaikki asiakastiedot ja data välittyvät verkon yli turvallisesti uusimmilla palomuuritekniikoilla suojatuille palvelimillemme. Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi luottamuksellisina ja säilytämme niitä aina suojassa ulkopuolisilta.

Vastuullinen Pelaaminen ja Alaikäisenä Pelaaminen

Me vippitarha:ssa kehoitamme ja kannustamme pelaajiamme pelaamaan vastuullisesti. Jos sinusta tuntuu, että sinulla saattaa olla peliongelma, suosittelemme, että haet ammattiapua ongelmaasi. Peliongelmaisia auttaa: www.gamblersanonymous.org Olethan tietoinen että alle 18-vuotiaana pelaaminen tai tilin avaaminen vippitarha-sivustolla on laitonta.