PRIVACY POLICY

JOHDANTO

Aspire Global International LTD, johon kuuluvat kaikki ”Ryhmän” alla mainitut kokonaisuudet mukaan lukien sen affiliaatit (kollektiivisesti, “Yritys” tarjoaa online-uhkapelipalveluita (kollektiivisesti, ”Palveluita”): Omien Inhouse-brändiensä kautta (jokainen, “Inhouse-brändi”; yhdessä Yrityksen kanssa: ”Ryhmä”, ”me”, ”meidän” tai ”meitä”), ja Kolmannen osapuolen brändit ja niiden affiliaatit (jokainen, "White Label -brändi").

Ryhmä on vahvasti sitoutunut turvaamaan käyttäjiensä (”Käyttäjä(t)” , ”sinä” tai ”sinun”) odotukset yksityisyydestä. Tämän mukaisesti olemme laatineet Tietosuojakäytäntömme, joka määrittää miten keräämme, paljastamme, ja suojaamme henkilökohtaisia tietojasi ja oikeuksiasi sekä kunnioitamme yksityisyyttäsi.

Suosittelemme sinua lukemaan Tietosuojakäytäntömme huolellisesti sekä hyödyntämään sitä päätöksissäsi. Käyttämällä Ryhmän web-sivuja, mobiilisovelluksia, muuta online-omaisuutta tai luomalla tilin Palveluidemme kautta, hyväksyt Tietosuojakäytäntömme.

RYHMÄ

Ryhmä sisältää seuraavat yritykset:
 • Aspire Global plc- Level G, office 1/5086, Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Taw Xbiex XBX 1120, Malta
 • Aspire Global Limited- Suites 7B & 8B, 50 Town Range, GX11 1AA, Gibraltar
 • Aspire Global International LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
 • AG Communications LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
 • AG Software LTD- 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta
 • Ryhmä tarjoaa Palveluita seuraavien sovellusten ja alustojen kautta (kollektiivisesti, “ Alustojen”):
 • Internet-sivut;
 • Ladattavat sovellukset ja ohjelmistot ("Ohjelmisto"), kuten alkuperäiset sovellukset, joita jaetaan mobiilisovelluskaupoissa, sekä PC ja Mac -pöytäkoneille tarkoitetut ladattavat ohjelmistot;
 • Ei ladattavissa olevat online-sovellukset (esim. Flash-sovellukset, HTML5-sovellukset jne.);
 • Facebook-sovellukset; ja
 • White Label -brändit.

MITÄ TIETOA KERÄÄMME

Keräämme kahdenlaista tietoa Käyttäjiltämme:

Henkilökohtaiset tiedot

Ensimmäinen tietotyyppi on tietoa, joka tunnistaa normaalisti käyttäjän henkilöllisyyden. (“Henkilökohtaiset tiedot”). Kerättävä Henkilökohtainen tieto voi koostua seuraavista:

 • Rekisteröintitiedot: Kun avaat tilin, ja rekisteröidyt käyttämään Palveluitamme, sinua pyydetään antamaan tiettyjä tietoja itsestäsi, kun etunimi ja sukunimi, sähköpostiosoite, sukupuoli, syntymäaika, kotiosoite, puhelinnumero, ammatti etc. Valtion myöntämä henkilöllisyystodistus: Joissain tapauksissa, sinua vaaditaan lähettämään kopio valtion myöntämästä henkilöllisyystodistuksestasi todentamisprosessia varten. Huomaathan, että tämä vaaditaan Palveluidemme tiettyjen ominaisuuksien yhteydessä. Maksutiedot: Päästäksesi nauttimaan kaikista Palveluidemme toiminnoista (esim. vetojen asettamisesta, ostojen suorittamisesta, turnauksissa pelaamisesta jne.), sinulta kerätään maksutiedot, kuten luottokortin numero ja pankkitilin tiedot.
 • Vapaaehtoinen tieto: Keräämme myös tietoja, jotka voit antaa meille vapaaehtoisesti. Esimerkiksi, kun vastaat meidän sähköpostiviesteihimme, tai jaat lisätietoa itsestäsi käyttäessäsi Palveluitamme, kuten esim. pelien chat-toiminnon kautta.
 • Laitetiedot: Keräämme tietoa nettiyhteydestäsi sekä käyttämistäsi laitteista ja ohjelmistoista, jotka voivat tunnistaa sinut. Tällaisia ovat laitteiden ainutlaatuiset tunnistimet (esim. UDID, IMEI, MAC-osoite), selaimen tiedot, IP-osoite ja tiedot maantieteellisestä sijainnista.
 • Puhelinsoitot: Nauhoitamme ja valvomme puhelinsoittoja asiakaspalveluumme koulutus -ja/tai turvallisuussyistä.
 • Sosiaalinen media: Kun rekisteröidyt sosiaalisen median tilisi kautta (kuten Facebook-tilisi), käyttääksemme Palveluitamme tai yhdistät siihen pelitilisi, niin saamme sosiaalisen median tililtäsi perustiedot, kuten nimesi, syntymäaikasi, profiilikuvasi ja kaverilistasi, profiilikuvasi sekä tiedon, jonka olet julkisesti jakanut tililläsi.
 • Lisäksi, ”Kutsu kaveri”-toimintoa käyttämällä voit kutsua ystäviäsi käyttämään Palveluita. Mikäli henkilö hyväksyy kutsusi, saatamme saada häneltä henkilökohtaisia tietoja, kuten nimen, sähköpostiosoitteen, puhelinnumeron ja syntymäajan. Käytämme näitä tietoja täällä mainittuihin tarkoituksiin, ja annamme niitä kolmansille osapuolille ainoastaan tämän Tietosuojakäytännön mukaisesti.
 • Tiedot, joita keräämme kolmansilta osapuolilta: Keräämme henkilökohtaisia tietoja kolmannen osapuolen palveluntarjoajilta, kuten luottohistorian luottoyhtiöiltä tai muuta taloudellista tietoa, joka on asiaankuuluvaa Palveluidemme käyttöön liittyen. Tarvitsemme näitä tietoja myös todentaaksemme henkilöllisyytesi, sekä ehkäistäksemme petollista tai laitonta toimintaa. Palaute, arvostelut ja lausunnot:Keräämme ja näytämme myös henkilökohtaisia lausuntoja, arvosteluja ja palautetta Palveluiden tyytyväisiltä Käyttäjiltä muiden merkintöjen lisäksi. Suostumuksellasi saatamme ilmoittaa Palveluissa lausuntosi nimesi kanssa. Mikäli haluat päivittää tai poistaa lausuntosi, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen support@netticasino.com
Ei-henkilökohtaiset tiedot Toinen tietotyyppi on Käyttäjien antamaa tunnistamatonta tietoa, joka on saatavilla Käyttäjän käyttäessä Palveluita (Ei-henkilökohtainen tieto).

Ei-henkilökohtainen tieto koostuu teknisistä tiedoista ja kerätyistä käyttötiedoista. Se voi sisältää tietoa mm. käyttöjärjestelmästä, selaintyypistä, näytön resoluutiosta, selaimen ja näppäimistön kielestä, Käyttäjän ”click-stream”-tiedoista ja toiminnoista Palvelussa sekä ajasta, jonka käyttäjä käytti vierailuun Palveluissa jne.

Epäilysten välttämiseksi, kaikkea henkilökohtaiseen tietoon yhdistettyä Ei-henkilökohtaista tietoa pidetään henkilökohtaisena tietona, niin kauan kuin yhteys tai linkitys on olemassa.

Ei-henkilökohtaisen tiedon tyypit, joita keräämme sinulta tai sinusta:
 • Tekninen tieto: Lisätäksemme Palveluiden toimivuutta, ja tarjotaksemme sinulle paremman käyttäjäkokemuksen, keräämme laitteesi lähettämää teknistä tietoa mukaan lukien ohjelmiston tietoja (esim. laitteesi selaintyypin ja käyttöjärjestelmän, kielisuosituksen, vierailuajan sekä websivuston domain-nimen, jonka kautta yhdistit Palveluihin jne.).
 • Pelitiedot: Tallennamme pelitietosi mukaan lukien mm. talletuksesi, panostuksesi, bonuksesi, peli-istuntosi keston ja korkeimmat pisteesi. Saatamme myös jakaa ja julkaista tällaista tietoa millä tahansa Alustoistamme.
 • Laite -ja yhteystiedot: Jos lataat laitteellesi ohjelmiston, saatamme kerätä tietoa käyttämästäsi laitteesta turvallisuus -ja petoksenestämissyistä. Saatamme kerätä tietoa liittyen toiseen ohjelmistoon, joka on käynnissä samanaikaisesti käyttämäsi ohjelmiston kanssa. Tällaisia voivat olla petolliseen toimintaan liittyvät ohjelmistot (esim. robotit, malware-ohjelmistot jne.). Lisäksi saamme tiedon, jos yhteytesi on muodostettu VPN:n tai proxyn kautta.
 • Analyyttinen tieto: Keräämme tietoa Palveluidemme käytöstäsi, kuten sovellusten käytöstä, logitiedostot, käyttöaktiivisuus (esim. katsellut sivut, tietyillä sivuilla vietetyn ajan keston, online-selaaminen, klikkaamiset ja toiminnot jne.). Tämä tieto kerätään muiden tietojen yhteydessä, ja sen tarkoitus on kartoittaa mahdollisia virheitä ja bugeja, sekä tutkia analyyttisessa mielessä Palveluidemme käyttöäsi.
 • Anonyymi tieto: Kun käytät Palveluitamme, saatamme tehdä saamastamme tiedosta myös anonyymia, jolloin siitä ei itsestään henkilökohtaisesti tunnistaa sinua. Tällaisten tunnistamattomien tietojen käyttö ja paljastaminen ei liity Tietosuojakäytäntömme asettamiin rajoituksiin, ja saatamme antaa tätä tietoa muille ilman rajoituksia mihin tahansa tarkoitukseen, kuten mainostus -tai markkinointitarkoituksiin,