21 vinkkiä palkkaneuvotteluihin

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Viisi vinkkiä etätyöhön
Sanelma Heiskanen

”Toimivan etätyökulttuurin luominen on johdon, esimiesten ja työntekijöiden yhteispeliä: johto ilmaisee tahtotilan etätyöhön, esimiehet rakentavat yhdessä työntekijöiden kanssa etätyön käytäntöjä ja työntekijät kehittävät itselle sopivia työhyvinvointia edistäviä toimintatapoja”, sanoo erikoistutkija Seppo Tuomivaara Työterveyslaitokselta.

Kesätyöntekijällä kaikki oikeudet
Mailis Kaila

“Mitä työehtosopimusta eli tessiä noudatetaan, on palkanmaksussa a & o. Kesätyöntekijälle kuuluu maksaa tessin mukaista palkkaa. Joissakin tesseissä on määritelty koululaisen tai harjoittelijan palkka. Kesäduunarille kuuluvat myös kaikki tessin mukaiset lisät kuten kaikille muillekin, sanoo lakimies Sari-Anne Salminen Kesäduunari-infosta. Se on SAK:n, STTK:n ja Akavan yhteinen puhelin- ja nettipalvelu, joka on käyttäjälleen maksuton.

palkkadata
Terttu Uosukainen

Monster Klubista löydät ajankohtaiset ja hyödylliset työelämäsisällöt. Jaamme sivuillamme konkreettisia vinkkejä onnistuneeseen työnhakuun, tietoa työelämän ajankohtaisista ilmiöistä sekä innostavia uratarinoita. Menestystä työnhakuun!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*