7 vinkkiä henkilökohtaisen talouden hallintaan

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

7 vinkkiä oman tai perheen talouden hallintaan
Aatto Paananen

Vaikka säästäminen ja talouden hallinta voi olla kivikkoistakin tietä, älä unohda välillä palkita ja hemmotella itseäsi tai perhettäsi. Henkinen ja fyysinen hyvinvointi ovat erittäin tärkeitä asioita. On hyvä muistaa, että raha on ainoastaan vaihdannan väline eikä tuo suoraa tietä onneen. Sijoittaminen hyvinvointiin ei tarkoita ainoastaan rahan käyttämistä vapaa-ajan aktiviteetteihin. Sijoita myös aikaa hyvään oloon ja yhdessäoloon lähimmäistesi kanssa. Millainen ilma ulkona on esimerkiksi tulevana viikonloppuna kävelylle puistossa hyvässä seurassa?

Kysymyksiä ja vastauksia
Senni Raita

Maksuhäiriömerkintä tulee tavallisimmin tuomioistuimen antaman tuomion kautta. Velka on silloin ollut maksamatta useita kuukausia ja siitä on lähetetty useita perintäkirjeitä. Maksuhäiriömerkintä voi syntyä myös ilman tuomiota esimerkiksi luottokortin käyttöoikeuden peruuttamisesta tai maksamattomasta kulutusluotosta. Yritysperinnässä myös maksamaton tratta voi aiheuttaa maksuhäiriömerkinnän.

9 salaisuuksia henkilökohtaisen talouden hallintaan
Kirsi Jaakola

8. Salaisuus investoinnit. Investment – on vaikein osa hallinnassa oman talouden. Se voi kuitenkin olla merkittävin osa muodostumiseen pääomaa. Investoimalla binary vaihtoehtoja, voit ansaita paljon enemmän kuin paikallisella tehtaalla. Siitä tuli kaikkien saatavilla With Internetin, tällainen investointi. Jos olet yli 18 vuotta, voit rekisteröityä osoitteessa Binary optiomeklaritAvaa kauppa tilin ja aloittaa kaupankäynnin. Tämä on suhteellisen helppo tapa ansaita rahaa. Sinun ei edes tarvitse olla suuri summa, useimmat välittäjät Minimitalletus on vain 250 dollaria. Mutta, kuten muuallakin, on vivahteita. Huomaa, että elinkeinonharjoittaja voi oppivat työskentelemään koneen tehtaalla, mutta ei jokainen yritys voi tulla kauppias. Ennen kuin aloitat kaupan, Ehdotan lukemaan artikkeli binary vaihtoehtoja tyhjästä.

7 vinkkiä oman talouden tehokkaaseen kevätsiivoukseen
Nooa Wirtanen

Taloustermejä käyttäen vuoden 2016 ensimmäinen kvartaali on ohi. Samalla talvi alkaa pikkuhiljaa vaihtua kevääksi ja mieli halajaa uutta alkua vaihtuvan vuodenajan johdosta. Perinteisesti ensimmäiset kevätauringon säteet paljastavat kodista kevätsiivouksen tarpeessa olevat paikat, ja kevät onkin oivaa aikaa tehdä kunnon suursiivous kotona ennen kesäkauden alkua. Ehkä tänä keväänä on aika sisällyttää perinteiseen kevätsiivoukseen myös oman henkilökohtaisen taloudenpidon läpikäynti. Seuraavassa löydät vinkkejä siitä, mitä asioita olisi hyvä käydä läpi ja tarkistaa henkilökohtaisen talouden saralla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*