8 Vinkkiä sopivan luottokortin valitsemiseen

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Luottokortin valinta
Henriikka Siltala

Luottokortin hankkiminen on iso päätös, ja moni varmasti miettii ennen kortin hankkimista, mikä luottokorteista sopii omiin kulutustottumuksiin parhaiten. Valitettavasti ei kuitenkaan ole olemassa yksiselitteistä vastausta kysymykseen, mikä luottokorteista on paras, eivätkä kaikki luottokortit sovi kaikille. Luottokorteissa on monenlaisia ominaisuuksia, ja mikä sopii yhdelle ei välttämättä sovi toiselle, minkä lisäksi myös korttien hinnat vaihtelevat. Toki millä tahansa luottokortilla saa rahaa poltettua, mutta summassa valittu kortti voi pidemmällä aikavälillä tulla kalliiksi ja osoittautua ominaisuuksiltaan omaan kulutustyyliin sopimattomaksi.

Näin valitset ruokapöydäntuolit – 5 vinkkiä tuoliostoksille!
Gideon Waris

Verhoiltuja tuoleja ei kuitenkaan pidä pelätä. Hyvä ja laadukas kangas hylkii likaa ja on myös kestävä. Kangasverhoiltu ruokapöydäntuoli kannattaa suojata tekstiilisuojakäsittelyllä, jolloin pinta ei ime niin helposti nesteitä tai muita tahroja. Vepsäläisen myyjät osaavat opastaa puhdistus- ja suoja-aineiden kanssa.

Uusi sohva kotiin? 10 vinkkiä sopivan sohvan valintaan
Terttu Uosukainen

Vuodesohva, kulmasohva vai divaanisohva? Valitako näyttävä nahkasohva vai sohvaan irtopäälliset, jotka on kätevä pestä? Uuden sohvan osto on yksi kodin isoimmista huonekaluhankinnoista niin kooltaan kuin hinnaltaankin. Ei huolta, näillä sisustussuunnittelijoidemme vinkeillä sohvan vaihto menee taatusti nappiin!

Sängyn ostajan opas: näin valitset hyvän ja sopivan sängyn
Päiviö Karlsson

Epäsopivassa sängyssä on vaikea löytää levollista asentoa. Se aiheuttaa kääntyilyä ja rauhattomuutta, mikä häiritsee etenkin tärkeää syvää unta. Suomalaisilla on usein taipumus valita liian kova vuode, jolloin keho joutuu olemaan yön jännittyneessä tilassa. Paine pienelle alueelle saa aikaan epämukavuuden tunnetta ja estää pintaverenkiertoa. Liian pehmeä patja ei ole sen parempi, sillä siinä selkä ei saa tarvitsemaansa tukea.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*