AIG on tarjoaa monipuolisia vakuutuksia henkilö- ja yritysasiakkaille.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Henkilövakuutukset
Outi Laitinen

AIG Finland tarjoaa monipuolisia, joustavia ja asiakkaan tarpeisiin muokattavissa olevia matka-, komennus- ja tapaturmavakuutuksia esimerkiksi yrityksille, pankkien korttiasiakkaille tai yhdistysten jäsenille.

Tietoa meistä
Eriika Lassila

AIG haluaa pitää huolta ja kehittää monipuolista ja tasa-arvoista työyhteisöä. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja tiedämme, että ihmisten, ideoiden ja osaamisen tasa-arvoinen ja monipuolinen hyödyntäminen on välttämätöntä aidon kilpailuedun saavuttamiseksi sekä yritys- ja kuluttaja-asiakkaidemme laadukkaan palvelun varmistamiseksi. Ei riitä, että arvostamme tasa-arvoista ja monimuotoista työyhteisöä – meidän tulee aidosti olla sellainen. AIG yrityksenä työllistää maailman parhaita ihmisiä.

Ålandsbanken – Luotettava pankkikumppani fyysisesti ja verkossa.
Nooa Wirtanen

Palvelu tarjoaa myös eksklusiiviset Premium- ja Private Banking -palvelut kaikille niistä kiinnostuneille asiakkailleen. Löydät pankista myös luottokortteja joka tarpeeseen, valikoimassa Ålandsbankenilla on niin perus Mastercard -luottokorttia, yhdistelmäkortti sekä Debit että Credit -ominaisuuksilla, samoin yrityskortit ja Premium sekä Private -jäsenyys kortit kuuluvat valikoimiin. Luottoraja on yksilöllinen.

Tuki ja usein kysytyt kysymykset
Albert Penttinen

Viranomaisvaatimusten ja luotettavan asiakaspalvelumme tähden on välttämätöntä, että meillä on asiakkaistamme ajantasaiset tunniste- eli Know Your Customer (”KYC”) -tiedot. Tästä johtuen olemme lähestyneet ja tulemme lähestymään joitain asiakkaitamme kirjeellä, jossa kehotetaan suorittamaan omatoiminen tietojen päivitys verkkosivustomme kautta. Pyydämme kirjeen saaneita asiakkaitamme viipymättä toimimaan kirjeessä kuvatun ohjeistuksen mukaisesti. Ajantasaisten tunnistetietojen puuttuessa emme voi tarjota asiakkaalle mitään pankkipalveluita.

Tärkeimmät hankittavat vakuutukset
Antero Mäntylä

Ihminen viettää ison osan elämästään kotona ja kotiin kertyvät ne arvokkaimmat hankinnat ja tottakai myös muistot. Kotia voi suojata kotivakuutuksella, johon saa liitettyä niin irtaimiston- kuin itse rakennuksenkin vakuutuksen. Omakotiasujat vakuuttavat siis myös talorakennuksen kuten myös pihapiirin muut rakennukset, mutta esimerkiksi vuokralla tai osakkeessa asuvalle riittää pelkkä irtaimiston vakuutus, koska rakennuksen omistaja on velvollinen huolehtimaan vakuutusturvan kuntoon.

liiketoiminta-alueet
Amanda Jaakola

Valtaosa asiakkaista on pienyrityksiä, jotka tarvitsevat standardisoituja vakuutusratkaisuja. Suuremmille yrityksille If tarjoaa räätälöityjä vakuutuksia ja neuvontaa. 

If tarjoaa yrityksille vahinkovakuutuksia omaisuus-, vastuu-, moottoriajoneuvo-, henkilö- sekä kuljetusvahinkojen varalta sekä henki- ja eläkevakuutuksia kumppaneidensa kautta. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*