aisinmaksuaika ilman reaalivakuuksia.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Yrityslaina
Toivo Hänninen

Useat kivijalkapankit ovat siirtyneet lainahakemusten sähköiseen allekirjoitukseen netissä ja lainantarjoajat mainostavat verkkohakemusten helppoutta.

Etua.fi
Akseli Nykänen

Me suosittelemmekkin kokeilemaan lainojen yhdistämistä ja säästämään selvää rahaa lainojen kuluissa.

Erittäin laajan yhteistyöverkoston ansiosta voit yhdellä hakemuksella saada useita eri lainatarjouksia niin pankeilta kuin rahoitusyhtiöistäkin. Kun olet lainatarjoukset saanut on todella helppoa vertailla niitä keskenään ja valita juuri se josta sinulle parhaiten sopii.

Kuten mainittu yllä, niin Etua.fi palvelun avulla on myös kätevä yhdistellä ja järjestellä vanhat kalliimmat luotot ja lainat yhdeksi suureksi ja edullisemmaksi yhdistelmälainaksi, joka on myös huomattavasti helpompi hoitoisempi. Suuriakin luottoja voi hakea ilman vakuuksia tai takaajia.

 

Mitä lainaajalta vaaditaan

Monet Etua.fi lainapalvelun ehdoista riippuvat sekä lainasummasta että lainamuodosta. Esimerkiksi kulutusluotolla ja asuntolainalla on hyvin erilaisia ehtoja. Yleissääntöinä voidaan kuitenkin pitää sitä että lainaajan tulee olla vähintään 20-vuotias. Vaatimuslistalla on myös pysyvä osoite ja ja pankkitili Suomessa. Lainan hakijalla tulee myös olla riittävän suuret säännölliset tulot suhteutettuna lainapääomaan. Tällä hetkellä hakijan tuloraja on 850 euroa kuukaudessa. Se saattaa kuitenkin hieman muuttua silloin tällöin, kun ehtoja tarkistetaan.

Kuten mainittua, niin myös lainasumman koko vaikuttaa tulohin, koska pitää toki realistisesti arvioida, että paljonko pystyy lainaa maksamaan takaisin.  Voit varmistaa asiakaspalvelusta tarkemmat rajoitukset tuloihin. Riippumatta minkä suuruista lainaa tai missä muodossa sitä olet hakemassa niin jos sinulla on ennenstään rekisteröity maksuhäiriömerkintä niin et voi hakea luottoa Etua.fi lainapalvelusta. Eli raha-asiat tulee hoitaa kunnolla ja ajallaan, niin silloin ongelmia ei ole ja kuka tahansa, jolla tulot ja luottotiedot ovat kunnossa voi hakea lainatarjoukset itsellensä

Suureen osaan lainoista on mahdollista saada myös rinnakaishakija. Eli usein aviopuoliso tai avopuoliso. Kun hakijoita on kaksi, niin lainan saaminen paremmilla ehdoilla usein onnistuu, koska kahden maksajan ansiosta luotonantajan riski pienenee. Myöskin suurempi summia saa lainattua helpommin, kun hakijoita on kaksi.

Hieman lainasta ja toki myös lainanantajasta riippuen saattaa joskus olla mahdollista saada lyhennysvapaita tai kokonaan maksuvapaita kuukausia. Jotkut lainanmyöntäjät myös tarjoavat niin sanottua lainaturvaa eli vakuutusta sen varalta, jos jotakin yllättävää sattuu. Kannattaa aina lukea ehdot huolellisesti läpi, jota varmasti tietää mahdollisuudet ja velvollisuudet ennen kuin hyväksyy lainatarjouksen.

 

Yhteystiedot

Puh: 09 2316

[email protected]

Asiakaspalvelu on avoinna arkisin 10.00 – 15.00

 

Nopea yrityslaina yrityksesi kassatilanteen tasapainottamiseen
Sinikka Wirtanen

Jätä yhteydenottopyyntö heti oheisella lomakkeella. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä 3-4 arkipäivän kuluessa ja kertoo miten yrityksesi rahoitustarve ratkaistaan ammattimaisesti ja nopeasti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*