Ajanmukaiset IT-ratkaisut antavat yrityksellesi iskukykyä.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Sähkösopimus yrityksellesi
Kai Reijonen

Osaamme palvella kaikenkokoisia yrityksiä nopeasti ja kokemuksella – olemmehan yksi Suomen suurimmista energiayhtiöistä ja alan pitkän linjan konkari. Tutustu tarkemmin tuote- ja palveluvalikoimaamme! Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, niin laaditaan yhdessä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva energiaratkaisu.

Yksi ratkaisu.
Kaikkiin tarpeisiin.
Tommi Kuoppala

Gredi ratkaisee haasteet, joita meta- ja tuotetiedon hallinta usein tuottaa. Digitaalinen aineistonhallinta tekee informaation tunnistamisesta, muokkaamisesta ja hallinnasta vaivatonta. Myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisesi säästävät aikaa ja rahaa, kun heidän ei tarvitse metsästää tuoreimpia tietoja. Älykäs tuotetiedon hallinta tukee myynnin kasvua.

Ratkaisut
Esteri Maijala

Kun kiinteistötekniikan määrä kasvaa, kasvavat myös laitevaatimukset. Oumanin ratkaisut ovat helppokäyttöisiä, yhteensopivia, laajennettavia, langattomasti olosuhdevalvottavia sekä etäkäytettäviä. Näin varmistetaan miellyttävät olosuhteet ja tehokas energian käyttö.

Puhelinvaihde pitää asiakkaasi tyytyväisinä
Mariitta Harjula

Kun tarvitset palvelultasi monipuoliset aspaominaisuudet, muttet niin välitä puhelunvälityksestä: Kontakti M on vaativiinkiin tarpeisiin sopiva yhteyskeskus, jolla tallennat puhelut automaattisesti, nauhoitat tiedotteet, seuraat aspan tilaa reaaliaikaisesti ja otat myös chat-kanavat haltuun.

Kuultavat tuotteet sisätiloissa
Karri Knuutila

Useimpia Tikkurilan kuultavia sisälakkoja voidaan sävyttää. Kun puupintaa käsitellään sävytetyllä kuultavalla tuotteella, petsillä tai lakalla, lopulliseen sävyyn vaikuttavat monet asiat. Värikartan tai mallikapulan sävy on vain suuntaa antava. Tarkista siksi lopullinen sävy tekemällä ensin koesively erilliselle puukapulalle tai huomaamattomaan paikkaan käsittelykohteessa.

Puulajit
Eri puulajeilla on oma sävynsä, esim. mänty on keltaisempi kuin vaalea koivu. Puun sävy myös muuttuu valon vaikutuksesta eri puulajeilla eri tavoin, esim. mänty kellastuu ja tummuu, koivu punertuu ja tummuu. Kun puupinta käsitellään kuultavalla tuotteella, puun oma väri näkyy läpi ja vaikuttaa lopputulokseen. Eri puulajit ovat erilaisia myös kovuuden ja huokoisuuden suhteen. Huokoisuudesta riippuen ne imevät petsiä tai lakkaa eri tavalla, mikä myös osaltaan vaikuttaa lopputulokseen.

Petsi, lakka vai suoja-aine?
Petsi on lakkaan verrattuna hyvin ohutta ja imeytyy alustaan eri tavoin kuin lakka. Petsi myös jättää puun syyt enemmän näkyviin. Petsi ei muodosta puulle suojaavaa kerrosta, vaan ainoastaan imeytyy puuhun ja antaa halutun sävyn, joten petsipinta on aina suojalakattava kohteeseen sopivalla kirkkaalla lakalla. Parketti-Ässä petsi on vesiohenteinen tuote, joka sopii puulattioiden ja parkettien lisäksi myös muille puupinnoille sisätiloissa. Sävytetty lakka antaa puupinnalle sekä sävyn että suojaavan pinnan. Riittävä suojaus saavutetaan kahden kerran käsittelyllä. Paneeli-Ässä paneelilakka ja Kiva kalustelakka ovat sävytettäviä vesiohenteisia lakkoja ja Unica Super sävytettävä liuoteohenteinen lakka.

Myös vesiohenteisia puun suoja-aineita, kuivien tilojen Paneeli-Ässä Hirsisuojaa ja kosteiden tilojen Supi Saunasuojaa, voi sävyttää, jolloin ne antavat kevyen suojan lisäksi puupinnalle myös halutun sävyn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*