Ålandsbanken on yksi Suomen luotetuimpia pankkeja.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Yksi pankki – kolme liiketoiminta-aluetta – paljon mahdollisuuksia sinulle
Inka Talo

Tunnusomaista työpaikallemme on dialogi ja nopea päätöksenteko, jossa vastuulliset ja kunnianhimoiset työntekijämme myötävaikuttavat pankin kehitykseen erityisosaamisellaan ja taidoillaan. Tuote- ja palvelutarjontamme lisäksi jokaisen työntekijän henkilökohtainen panos erottaa meidät muista. Me Ålandsbankenilla kuljemme omaa tietämme asettamalla asiakkaan aina etusijalle.

Katso vapaat tehtävämme ja lähetä tietosi Avoimet työpaikat -sivumme kautta. 

Vaihda Ålandsbankeniin
Nooa Wirtanen

Kun vaihdat pankkia, uusi tilinumerosi pitää ilmoittaa kaikille, jotka toistuvasti maksavat sinulle suorituksia (esimerkiksi palkan tai eläkkeen maksaja ja verottaja). Voit pyytää ilmoittamiseen apua Ålandsbankenilta tai tehdä sen itse. Muista, että voit ilmoittaa muutoksista usein myös verkossa, esimerkiksi eläkkeen maksajien, Verohallinnon ja Kelan verkkosivuilla.

Ilmaisessa vertailussa kaikki pankit Suomessa
Jaakko Kaila

Suomen ensimmäisestä pankista, Waihetus- Laina ja Depositioni-Contorista, tuli myöhemmin Suomen Pankki, joka toimii Suomen keskuspankkina osana Euroopan keskuspankkijärjestelmää. Sen tehtävänä on ylläpitää hintavakautta Suomessa ja koko euroalueella, huolehtia rahahuollosta, maksu- ja rahoitusjärjestelmän luotettavuudesta ja tehokkuudesta sekä laatia ja julkaista tarpeellisia tilastoja.   Suomalaisia pankkeja ovat pankit, joiden pääliike sijaitsee Suomessa ja näin ollen kuuluvat Suomen Talletussuojarahaston piiriin. Tällaisia pankkeja ovat muun muassa Säästöpankkiryhmän pankit, OP Ryhmä ja S-Pankki.   Suomalaiset pankit ovat olleet kehityksen kärkijoukoissa jo pitkään. Osuuspankki otti ensimmäisenä pankkina Euroopassa käyttöönsä verkkopankkipalvelut vuonna 1996. Pankit tarjoavat muun muassa pankkipalveluita, lainoja, luottokortteja sekä palveluja sijoittamiseen.

Älä lainaa kysymättä meiltä
Eriika Lassila

Euribor (Euro Interbank Offered Rate) on päivittäinen viitekorko, joka lasketaan keskiarvona EU-maiden pankkien toisilleen antamien euromääräisten luottojen koroista. Kun luoton viitekorko on euriborkorko, luoton korko on sama koko koronmääräytymisjakson. Koronmääräytymisjakson pituus ilmenee viitekoron nimestä. Esimerkiksi kun viitekorko on 12 kuukauden Euribor, korko on sidottu 12 kuukautta. Luottoaikana viitekoron arvo muuttuu jokaisen uuden koronmääräytymisjakson alussa. Näin ollen viitekoron muutos alentaa tai korottaa korkoa luottosopimuksessa sovitulla tavalla. Luotossa on luottoaikana viisi koronmääräytymisjaksoa, jos luottoaika on viisi vuotta ja viitekorko 12 kuukauden Euribor, Viitekorkoon lisätään luoton marginaali. Euriborkorot muuttuvat yleisen korkotilanteen mukaisesti.

Ålandsbanken Abp
Senni Raita

Ensimmäinen Manner-Suomen konttorimme avattiin Helsingissä, jossa aloimme ensimmäisenä pankkina Suomessa tarjota Private Banking -palveluja vuonna 1982. Suomen 1990-luvun pankkikriisin jälkeen, josta Ålandsbanken Suomen ainoana pankkina selvisi ilman valtion pankkitukea, Ålandsbanken laajensi toimintaansa avaamalla peräti seitsemän uutta konttoria Manner-Suomessa. Nykyään Ålandsbankenilla on konttorit Helsingissä, Tampereella, Vaasassa, Turussa ja Paraisilla.

Kontakta oss
Anssi Joensuu

På sidan Betala > E-faktura kan du ingå ett avtal om e-fakturatjänsten, göra ändringar i och avsluta avtalet.
Sök fram det företag du vill ansluta e-faktura till genom att ange minst tre bokstäver i ordningsföljd från företagets namn, kontonummer, ort eller FO-nummer och klicka på knappen Sök. En lista visas med alla företag som finns enligt det sökbegrepp du angav.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*