Arvostelussa Fixura – Lue arvostelumme ja asiakkaiden kokemuksia Fixurasta ennen lainan hakemista.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Fixura
Gideon Waris

Kun on kyse vertaislainasta, niin lainan saamisen nopeutta on erittäin vaikea arvioida, koska Fixura ei itsessään myönnä lainaa, vaan lainat tulevat yksityisiltä sijoittajilta. Fixura palvelussa lainan saamiseen vaikuttaa tietenkin se mitä lainasummaa olet hakemassa ja millaiset lainaehdot sille annat. Erityisesti lainan saamiseen vaikuttaa se, kuinka pienellä korkoprosentilla haet lainaa. Jos haet pientä tuhannen tai kahden tuhannen euron lainaa, kuuden prosentin korolla, niin todennäköisesti et tule lainaa saamaan ainakaan kovin nopeasti. Lainaa hakiessa sinun kannattaa aina miettiä, millä ehdoilla olisit itse valmis lainaamaan rahaa. Parin tonnin lainan saakin erittäin todennäköisemmin, kun korkoprosentin nostaa 8-10 prosenttiyksikköön. Tällöin lainan antaminen houkuttaa sijoittajia paljon enemmän. Luonnollisesti lainan myöntämiseen vaikuttaa myös asettamasi laina-ajan pituus.

Lainan saaminen riippuu siis pääsääntöisesti siitä, mitkä ehdot hakemallesi lainalle asetat. Joskus lainan saattaa saada heti saman päivän aikana, mutta joskus saattaa mennä helposti parikin viikkoa, ennen kuin joku tarttuu lainahakemukseesi. Vertaislainaa hakiessa suosittelemmekin sinua ennakoimaan lainan tarvetta ja jättämään lainahakemuksesi ajoissa Fixuran vertaislainapalveluun tarvittavine liitteineen. Lainapäätös ei sido sinua mihinkään ja lainasopimuksesi astuu voimaan vasta sitten, kun olet allekirjoittanut sen sähköisesti verkkopankkitunnuksillasi.

Jos tarvitset lainaa nopeammin, niin sinun kannattaa hakea sitä, jonkin muun rahoitusyhtiön kautta. Vertaislainaaminen on yleisesti ottaen edullisempaa, mutta rahojen saanti voi olla melko hidasta. Normaalin kulutusluoton tai joustoluoton saat puolestaan erittäin nopeasti ja rahat siirretään tilillesi jo noin parin päivän sisällä lainahakemuksesi jättämisestä. Kaikki tämän hetken parhaimmat lainapaikat löydät täältä.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*