Auton osto yksityiseltä myyjältä

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vinkkejä käytetyn auton ostajalle
Kaisa Järvenpää

Koeaja auto kaikessa rauhassa. Testaa autoa eri nopeuksilla ja tarkastele sen käyttäytymistä ja ohjautumista esimerkiksi jarrutuksessa. Koeajo kannattaa suorittaa ilman, että radio on autossa päällä. Näin havaitset mahdolliset ylimääräiset ja asiaan kuulumattomat äänet.
Vielä ennen lopullista ostopäätöstä on hyvä miettiä tarkkaan vastaako auto kunnoltaan ja varusteiltaan pyydettyä hintaa. Vertaa hintaa muihin vastaaviin, ja ole erityisen varovainen mikäli hinta on erityisen alhainen muihin vastaaviin verrattuna.

Auto rahoituksella yksityishenkilöltä
Antero Mäntylä

Komplett Bankin Joustoluotossa on aina edullinen korko, joustavat maksuehdot, sekä lyhennysvapauden ansiosta markkinoiden pienimmät kuukausimaksut. Auto kannattaa rahoittaa Komplett Bankin Joustoluotolla näiden erinomaisten etujen takia:
Rahat tilille nopeasti: Komplett Bankista saat rahat nopeasti tilillesi. Rahat ovat nostettavissa heti, kun tarvittavat dokumentit on tarkistettu ja olet allekirjoittanut lopullisen lainatarjouksen. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä kun teet hakemuksen ja pääset tekemään autokauppoja saman tien.
Lyhennysvapaa Joustoluotto: Komplett Bankin Joustoluotto on täysin lyhennysvapaa. Voit nostaa ja maksaa lainaa takaisin juuri niin kuin itse haluat, sillä kuukausittain on maksettava ainoastaan lainasumman mukaiset korot ja kulut. Sinun ei tarvitse erikseen anoa lyhennysvapaita kuukausia.
Aina edullinen korko: Komplett Bankin nimelliskorko asettuu aina välille 4,9 % – 19,9 %. Lähettämällä hakemuksen saat oman lainatarjouksen, josta löydät myös sinulle määritellyn koron suuruuden.
Et tarvitse takaajia tai vakuuksia: Voit hakea lainaa jopa 50 000 euroa, eikä sinun ei tarvitse pyytää lainallesi takaajia tai laittaa omaisuuttasi lainasi pantiksi. Me emme koskaan kysy sinulta takaajia tai vakuuksia.
Voit itse päättää paljonko rahaa nostat: Voit nostaa rahaa joustavasti oman lainalimiittisi puitteissa. Halutessasi voit nostaa lainaa useammassa erässä tai nostaa jo takaisin maksamaasi lainaa uudelleen. Kuukausittaiset korot ja kulut määräytyvät nostamasi lainasumman, eivät sinulle myönnetyn lainalimiitin mukaan.

Auton ostajan opas – 8 kohdan muistilista
Heimo Tuomainen

Ostit sitten käytetyn tai uuden auton, muista aina koeajo. Upean näköinen auto voi olla ajokokemuksena epämiellyttävä tai hankala. Esimerkiksi pieni ihminen ei välttämättä näe kunnolla suuresta autosta ulos tai pitkä ihminen ei mahdukaan mukavasti ratin taakse.

Auton osto yksityiseltä
Inari Härmälä

Tulisiko sitten yksityisten välisiä autokauppoja vältellä? Tähän on varmasti monen monta mielipidettä. Monesti yksityisten välisissä kaupoissa auton voi saada huomattavasti edullisemmin kuin autoliikkeestä ostaessa eikä kauppatilanne tai auton kunto eroa autoliikkeestä ostetusta autosta mitenkään. Se auton ostajan on kuitenkin pidettävä mielessä, että autoliikkeestä ostetun auton mukana tulee kuluttajansuojalain mukainen varsin kattava turva. En siis viittaa tässä erinäisiin takuisiin, joita autoliikkeet tarjoavat, vaan ihan jokaiseen autokauppaan kuuluvaan virhevastuuseen. Vaikka kauppalain ja kuluttajansuojalain mukaiset säädökset ovat lähes identtiset niin yksi erittäin tärkeä ero säädöksissä on. Se ero on elinkeinonharjoittajalle asetettu todistustaakka virheen synnystä. Eroa voi avata esimerkin avulla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*