Bank Norwegian – Laina enintään 50 000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Bank Norwegian
Eriika Lassila

Unelmia aurinkorannoista, pikainen taskurahan tarve vai akuutti remonttikassan riittämättömyys – olipa tarpeesi mikä hyvänsä, löytyy Bank Norwegianilta juuri sinulle sopiva, nopea ja edullinen laina. Lainaa alkaen 1000 eurosta aina 50 000 asti!  Saat yksilöllisen lainatarjouksen heti, eikä rahoituksesi käyttökohteita kysellä. Ehkä sinulla on useita kalliskorkoisia pikavippejä ja luottokorttilainoja, jotka haluaisit maksaa pois kohtuullisemmin; Bank Norwegian tarjoaa mahdollisuuden yhdistää kalliit pikalainasi ja saada lainallesi tasainen, matala korko.

Nordax Bank
Eeli Kivimäki

Jos haluat, voit maksaa takaisin osan tai koko luoton. Voit tehdä sen maksamalla suurempaa kuukausierää kuin mitä sopimuksessa lukee. Sinulle ei aiheudu ennenaikaisesta takaisinmaksusta ylimääräisiä kuluja. Jos maksat luoton pois – kokonaan tai osittain – ennenaikaisesti, on jäljellä olevasta summasta vähennettävä ne luottokustannukset, jotka kohdistuvat käyttämättä jäävään luottoaikaan. Tällaisia kuluja ovat esimerkiksi korot ja maksut. Luotonantajalla on kuitenkin oikeus periä kokonaisuudessaan saa kuitenkin periä kokonaisuudessaan velkakirjassa sekä yleisissä ehdoissa ilmoitetut, luoton perustamiseen liittyvistä toimista aiheutuneet kulut.

Bank Norwegian
Mariitta Harjula

Hakeminen onnistuu helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Koko hakuprosessin voi suorittaa matkapuhelimella, ja lainan voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Voit täyttää lainahakemuksen netissä Norwegianin sivuilla, minkä kautta voit ladata kaikki asiakirjat, tehdä muutoksia lainahakemukseesi, lisätä maksutietosi ja allekirjoittaa lainasopimuksen. Tarvitset verkkopankkitunnukset allekirjoittaksesi lainahakemuksen. Voit lähettää netissä myös palkkakuittisi todisteena tuloistasi. Bank Norwegian saattaa pyytää asiakirjoja, kuten palkkalaskelmaa tai viimevuoden veroilmoitusta. Mahdollinen pyyntö liitteistä tulee sähköpostitse. Mikäli olet eläkkeellä, Norwegianille tulee lähettää asiakirja, josta ilmenee eläkemaksut. Sähköisen hakemuksen käsittely kestää noin 0-2 pankkipäivää, ja Norwegian vahvistaa lainapäätöksen hakijalle sähköpostitse.

Bank Norwegian – Monipuolisia verkkopalveluita
Jukka Valtonen

Moni tuntee Norwegian- lentoyhtiön varmasti, mutta sen lisäksi Norwegian tarjoaa online-
pankkipalveluita. Bank Norwegian on online- pankki, joka on toiminut Suomessa vuodesta 2015 lähtien tarjoten erilaisia lainavaihtoehtoja joustavin ja kilpailukykyisin ehdoin. Norjassa pankki on
perustettu jo vuonna 2007 ja se on tänä päivänä yksi vakavaraisimmista ja turvallisimmista toimijoista alalla. Lainojen lisäksi Bank Norwegian tarjoaa myös sijoitus- ja luottokorttipalveluita.
Se toimii Norjan talletussuojajärjestelmän piirissä, jonka talletussuojataso on suurempi kuin Suomessa, joten se on turvallinen vaihtoehto myös talletustileihin sijoittaville. Alunperin pankki
aloitti Suomessa tarjoamalla ainoastaan laina- ja tilipalveluita, mutta sittemmin tarjontaan ovat tulleet myös luottokortit. Nimensä mukaisesti Bank Norwegian on perustettu Norjassa, mutta
tällä hetkellä se toimii myös Tanskassa ja Ruotsissa, ollen varmasti yksi tunnetuimmista ja monipuolisimmista pohjoismaisista verkkopankeista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*