Bank Norwegianilta saat lainaa 60 000 euroon saakka

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Bank Norwegian
Antero Mäntylä

Nyt sinulla on tilaisuus tutustua Suomen lainamarkkinoille saapuneeseen Bank Norwegian lainapalveluun, joka on jo tunnettu nettipankki Tanskassa ja Ruotsissa.

Bank Norwegian
Saija Pekkarinen

Heille ei kerry ylimääräisiä vuokrakuluja, joita pitäisi ylläpitää korottamalla esimerkiksi lainan korkoa, joten sen vuoksi he pystyvätkin tarjoamaan pankkilainaa netissä alkaen 8,99 % korolla!*

Bank Norwegian
Elmer Kanerva

Monet suomalaiset ovat ottaneet edullisen Bank Norwegian lainan järjestääkseen esimerkiksi unelmiensa häät, toteuttaakseen pitkäaikaisen haaveen tai aivan vain kattamaan arjen kuluerät.

Bank Norwegian
Kauko Lehto

Koko lainanhakuprosessi tehdään netissä kirjautumalla palveluun verkkopankkitunnuksilla ja täyttämällä lainahakemus. Bank Norwegian toimii myös mobiililla ja koko prosessin voi suorittaa pelkästään kännykällä. Lainan allekirjoittamisenkin voi hoitaa verkkopankkitunnuksilla. Joissakin tapauksissa asiakkaan tulee toimittaa pankille joitain asiakirjoja liittyen tulotasoonsa, kuten palkka- tai verotustodistus. Mikäli Bank Norwegian tarvitsee jotain asiakirjoja, se ilmoittaa siitä asiakkaalle henkilökohtaisesti.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*