Bigbankilta saat halvalla pieniä lainoja

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Bigbankilta saat halvalla pieniä lainoja
Kauko Lehto

Kun lainasumma on 6 000 €, sopimusaika 5 vuotta ja korko 8,9 %, niin kuukausierä on 134 €. Sopimusmaksu 175 €, tilinhoitomaksu 9,5 €/kk ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko (APR) 14,26%. Takaisinmaksettava summa 8 026 €. Esimerkkilainan todellinen vuosikorko voi olla enintään (max APR) 32,03%. Lainojen minimi-takaisinmaksuaika on 6 kuukautta ja maksimi-takaisinmaksuaika on 120 kuukautta. Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, tarkat tiedot löytyvät lainatarjouksesta.

Yhdistä lainat
Janita Kivelä

Lainojen yhdistäminen kannattaa. Bigbankilta voit saada vakuudetonta lainaa 25.000 euroa ja puolison kanssa jopa 50.000 euroa. Pienemmissäkin summissa yhteinen laina parantaa mahdollisuuksia saada juuri haluamasi laina. Yhdessä hakeville voimme myös tarjota matalampaa korkoa.

Jos olet nykyinen laina-asiakas, kirjaudu ensin verkkopankkiin, jotta asiakkuutesi voidaan ottaa huomioon tarjouksessa: kirjaudu tästä ja tutustu etuihin.

Varsinaista yhdistämispalvelua emme vielä tarjoa, mutta hae silti haluamaasi summaa. Käsittelemme hakemuksen nopeasti ja mikäli saat myönteisen lainapäätöksen, voit itse maksaa pois pikavipit, pienlainat tai useamman kulutusluoton, yhdistäen ne näin yhdeksi edullisemmaksi lainaksi.

Bigbank
Eerika Hyvärinen

Kun Bigbankilta haetaan lainaa, se myönnetään aina lainanhakijan maksukyvyn mukaan, näin toimimalla pystytään ennalta estämään se, että asiakas ottaisi liian suuren lainan ja joutuisi sen kanssa maksuvaikeuksiin.

Bigbank
Valtter Ranta

Kun siirryt Bigbank verkkosivustolle, löydät heti etusivulta kätevän lainalaskurin, josta näet alustavasti suuntaa erikokoisten lainojen kuukausierille eripituisilla maksuajoilla.

BigBank
Esaias Järvelä

Lähes 100 % Bigbank lainapalvelun asiakkaista ovat olleet todella tyytyväisiä ottamaansa lainaan, mutta on hyvä ja turvallista tietää, että tällainen mahdollisuus on tarvittaessa olemassa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*