Blue Finance – Laina enintään 2 000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Blue Finance
Valdemar Mäkeläinen

Blue Finance joustoluoton hakeminen on helppoa ja nopeaa. Lainapäätöksen saa heti ja rahat saapuvat nopeasti. Lainapalvelu on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään kaikkina päivinä kello 7 -23 välillä. Lainapäätöksen saa enimmillään 15 minuutin kuluessa, ja rahat saapuvat välittömästi tilille jos pankkisi on joko Nordea, Danske Bank, Osuuspankki, Aktia, S-Pankki, Säästöpankki tai Paikallisosuuspankki. Muissa pankkiyhteyksissä luotonsaajan on varauduttava maksutapahtuman vaatimaan pidempään aikaan, mikä on yleensä 1-2 pankkipäivää.Hakijan ei tarvitse toimittaa mitään tositteita hakemuksen yhteydessä. Sinun pitää ainoastaan olla Blue Financen lainaehtojen mukainen luotonhakija. Poikkeustapauksissa Blue Finance ottaa yhteyttä hakemusvaiheessa jos he tarvitsevat asiakirjoja hakemukseen liitteeksi.

Blue Finance Oy
Anssi Joensuu

Blue Finance on toiminut Suomen pikavippi ja pikalainamarkkinoilla jo vuodesta 2011 alkaen. Olemme korvanneet kaikki vanhat pikavippituotteet uusilla joustoluotoilla. Joustoluoton hakeminen on yhtä yksinkertaista kuin aiemmin pikavipin hakeminen, mutta joustoluoton hallinnointi on asiakkaalle helpompaa sekä takaisinmaksun voi suorittaa pienissä erissä, mikäli asiakas niin haluaa.

Santander
Gideon Waris

Lainaa voi hakea kätevästi netissä verkkohakemuksella. Lainahakemuksen liitteiksi tulee laittaa kopiot viimeisimmästä palkkalaskelmasta, veroilmoituksen erittelyosasta sekä verotuspäätöksestä. Lainahakemus käsitellään parin arkipäivän sisällä sen saapumisesta. Sähköisestä allekirjoituksesta huolimatta sinulle lähetetään kopio lainasopimuksesta postitse. Asioinnin sujuvoittamiseksi on tärkeää, että olet hakemuksella ilmoittanut oikean sähköpostiosoitteen. Saatuasi lainasopimuksen, lue se läpi huolellisesti, tarkista tietojen oikeellisuus, allekirjoita ja päivää se. Lähetä sopimus Santanderille, sinulta pyydettyjen liitteiden kanssa. Ilman pyydettyjä liitteitä saapuvaa sopimusta ei voida käsitellä. Lainasumma maksetaan sopimuksessa ilmoittamalle nimissäsi olevalle pankkitilille saman arkipäivän aikana, kun allekirjoitettu lainasopimus liitteineen on saapunut, ja se on hyväksytty.

GF Money
Hemminki Järveläinen

Lainan hakeminen on helppoa GF Moneyn sivuilla. Kun olet päättänyt, että GF Laina on juuri sinulle sopivin vaihtoehto, voit GF Moneyn verkkosivuilla aloittaa lainahakemuksen tekemisen tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi. Jos olet jo aiemmin hakenut GF Moneylta lainaa, voi myös kirjautua palveluun henkilötunnuksillasi ja PIN-koodillasi. Jos et muista PIN-koodiasi, voit tilata uuden koodin GF Moneylta. Koodi lähetetään tekstiviestillä puhelinnumeroosi.

Bigbank
Armas Ojala

Voit hakea Bigbankin lainaa, mikäli olet vähintään 22-vuotias Suomen kansalainen tai asut vakituisesti Suomessa. Tämän lisäksi sinulla tulee olla vähintään 1 200 € kuukausittaiset nettotulot. Toisen henkilön kanssa yhdessä voit hakea lainaa enemmän kuin yksin, jopa 40 000 €. Voit hakea Bigbankin lainaa helposti ja kätevästi verkkohakemuksella. Hakemuken käsittelyä nopeuttaa, kun lähetät tulotositteen jo hakemuslomakkeen täyttämisen yhteydessä. Lopullista käsittelyä varten Bigbank tarvitsee kopion palkansaajan palkkakuitista josta selviää viimeisen 3 kuukauden tulot, eläkeläiseltä hakijalta tarvitaan eläkepäätös tai indeksikorotusilmoitus ja yrittäjältä tarvitaan henkilökohtainen verotuspäätöksen kääntöpuolineen (erittelyosa mukana) ja viimeisin vahvistettu tilinpäätös. Voit lähettää tulotositteet esimerkiksi sähköpostilla. Rahat maksetaan samana päivänä kun lopullinen päätös tehdään, ja heti kun lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Bigbank siirtää rahat samana päivänä kun lopullinen päätös tehdään, ja heti kun lainasopimus on allekirjoitettu sähköisesti. Rahojen siirto kestää pankista riippuen 1-2 pankkipäivää.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*