Budjetin tekeminen

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Budjetointi yrityksessä
Asko Määttä

Kassabudjetti siis ennustaa varojen riittävyyttä ja sen avulla voit paremmin vältellä tilanteita, joissa yritykselläsi ei ole käyttövaraa silloin kuin sitä pitäisi olla. Riittävä kassabudjetti siis kielii maksuvalmiudesta, ja kassabudjetti tunnetaankin myös nimellä maksuvalmiusbudjetti.

Kotitalouteen kuukausi- vai vuosibudjetti? Kumpi on parempi?
Kerttu Haapalainen

Kun kysytään säästövinkkejä, lähes poikkeuksetta annetaan neuvoksi budjetin tekeminen. Se on numero yksi parempaan taloudenhallintaan. Budjetin tekeminen tavallisessa suomalaisessa perheessä tarkoittaa yleensä yksinkertaisesti tulojen ja menojen tunnollista ylösmerkitsemistä. Ihmiset ovat tunnetusti huonoja ajattelemaan pitkällä tähtäimellä, joten esimerkiksi Excel-taulukko voi auttaa.

Liiketoiminnan ja budjetin suunnittelu
Hilkka Siltala

Raha pyörittää maailmaa – ja sinun liiketoimintaasi. Jos rahavirta yhtäkkiä katkeaa, myös liiketoimintasi kasvu pysähtyy. Tiedämme, että liikeideasi on sinulle tärkeä ja teet kovasti töitä menestyksesi eteen. Intohimon ohella tarvitset kuitenkin menestykseen myös aimo annoksen realismia. Vaikka yrityksessäsi ei olisi muita työntekijöitä kuin sinä ja liiketoimintasuunnitelman tekeminen ei mielestäsi vaikuta kovinkaan tärkeältä, sellainen on hyvä olla olemassa. Se auttaa sinua keskittymään oikeisiin asioihin sekä helpottaa huomattavasti neuvotteluja pankin tai sijoittajien kanssa. Siksi suosittelemme, että laadit liiketoimintasuunnitelman ja budjetin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*