BusinessCredit – Laina enintään 100 000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Businesscredit
Amanda Jaakola

Yrityslainoissa on valtavia eroja, minkä takia huolellinen lainavertailu ennen lainan ottamista on äärimmäisen tärkeää. Saman suuruisen lainan kuluissa voi olla tuhansien eurojen eroa, myös vakuudettomissa luotoissa. Suomen markkinoilla toimii monenlaisia yritysrahoittajia, joiden toimintaa kannattaa tarkastella kriittisesti ja muodostaa selkeä kuva ennen lainan ottamista. Helppoa ja luotettavaa lainavertailua saa niin, että lähettää useamman lainahakemuksen ja vertailee tarjouksia, joskin tämä on kaikkein hitain tapa vertailla lainat.

Lainaa juuri sinulle sopivilla ehdoilla
Saimi Hakala

Suomen Asiakastiedon rekisterissä oli vuoden 2016 kolmannen kvartaalin eli syyskuun lopussa 374 200 henkilöä, joilla oli keskimäärin 14 maksuhäiriömerkintää per henkilö. Maksuhäiriömerkintä on yleensä este lainaan. Luottopäätöksissä on tosin alettu hyödyntämään luottotiedoissa olevia häiriömerkintöjä enemmän ns. positiivista tietoa, toisin sanoen tietoa siitä, millaisia muita luottoja hakijalla on ja miten tämä niitä hoitaa.

Hae lainaa 100–60 000 euroa ilman vakuuksia
Timo Laakkonen

Me Creditumilla pyrimme auttamaan laina-asiakkaita valitsemaan heille sopivimman lainan. Voit valita juuri sinulle sopivan maksuajan ja sitä myötä kuukausierän. Palvelumme avulla näet selkeästi eri lainatuotteiden kulut ja takaisinmaksuerät, minkä myötä lyhennyserien koot ja ajankohdat eivät tule yllätyksenä. Kun lainan lyhennykset ovat selkeästi tiedossa, pystyt budjetoimaan elämääsi tarkemmin etkä joudu pahimmillaan ulosottoon ja luottotietojen menettämiseen johtavaan velkakurimukseen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*