DFC Nordic Oy – OKMoney

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

DFC Nordic Oy
Senni Raita

OK Money Finland Oy perustettiin vuonna 2005 palvelemaan suomalaisia pikalaina- ja pikavippi-asiakkaita. OK Money oli alusta alkaen osa suomalaista Risicum Capital Oy:tä, jonka nimi muutettiin yrityskaupan myötä DFC Nordic Oy:ksi. Risicum ja OK Money pikavippipalvelut korvattiin Laina.fi lainapalvelulla kesäkuussa 2013, kun lakimuutos pikavippien korkokatosta astui voimaan. Sen arvoihin kuuluu avoimuus, palautteen ja asiakkaiden arvostaminen.

Tervetuloa henkilökohtaiseen Online-palveluun!
Aaro Klemetti

Kirjaudu sisään puhelinnumerollasi ja PIN-koodillasi. Olemme helpottaneet Online kirjautumista etkä tarvitse enää verkkopankkitunnuksiasi kirjautumiseen.

Pikalainan tilalle 4000-10 000€ OK Laina
Lahja Valtonen

Laskutus kokonaisuudessaan elää murroskauttaan Suomessa. Tällä hetkellä kuluttajalla on vaihtoehtoja laskun vastaanottamiseksi tarjolla enemmän kuin aiemmin. Esimerkiksi meiltä voit saada laskun kirjeitse kotiin tai sähköpostilla. Voit lisätä Aurajoki Nordic Oy:n omaan verkkopankkiisi e-lasku toimittajaksi ja saada laskut kätevästi suoraan verkkopankkiisi. Toimitamme myös laskut  Postin ylläpitämiin NetPosti –palveluun ja OmaPosti–mobiilisovellukseen asiakkaan näin halutessa. Luoton maksutiedot löytyvät aina myös Online palvelusta ja sähköpostiin saapuvan maksulinkin takaa. Online palvelusta ja maksulinkkejä käyttämällä saat maksun kirjautumaan lainallesi heti ilman pankkiviiveitä.

Näin se toimii
Isko Ilves

Lainasummasta riippumatta lainan vuotuinen nimelliskorko on aina 49%. Laskutuslisä 6,90€/lasku.
Teemme aina 2100 euron lainasopimuksen. Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko koko
luoton nostolle on maksimissaan 70,47%. Kaikki kulut huomioiva kokonaiskustannus tyypilliselle 1 600€:n nostetulle
luotolle on 2 458,44, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 19:sta kuukausittaisessa erässä.
Laina-aika min. 3 kuukautta, max. 31 kuukautta.

Tietoa OK Moneysta
Terttu Uosukainen

Yrityksen arvoihin on aina kuulunut avoimuus, palautteen ja asiakkaidemme arvostaminen. Meidän tehtävänämme on lainoittaa suomalasia yksityisasiakkaita, joiden talous on kunnossa ja takaisinmaksukyky riittävä. Tämä tarkoittaa sitä, että tarkistamme aina asiakkaidemme luottokelpoisuuden omista ja Suomen Asiakastiedon rekistereistä. Näin varmistamme, että asiakkaamme selviytyy lainastaan – aivan kuten pankitkin tekevät. Olemme tuoneet kaikille sivuillemme lainalaskurit, josta kaikkien lainojen kulut näkyvät helposti ja avoimesti. Asiakkaidemme ei tarvitse arvuutella mitä lainaa milloinkin maksaa.

Nosto
Timo Laakkonen

OK Laina on kooltaan 4000-10 000 euron kulutusluotto. Kulutusluotto maksetaan tilille kerralla ja lainaa haetaan turvallisen ja luotettavan nettihakemuksen kautta. Saat alustavan luottopäätöksen heti. Rahat maksetaan tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikana ma-pe kello 7-22 ja la-su 9-21. Kulutusluotto sopii hyvin kertahankintoihin, olivatpa ne isoja tai pieniä.

OK Money
Sirkku Palo

OK Limiitti on mahdollista pitää luottotilinä aina, vaikka sitä ei aina käyttäisikään. Siitä ei mene mitään kuluja silloin, kun sitä ei käytä. Kun limiitti on käytössä, sinun on mahdollista hakea lyhennysvapaata vuoden aikana kaksi kertaa. Lyhennysvapaata haetaan tekstiviestillä ja se on ilmainen. Lyhennysvapaata on mahdollista hakea, mikäli olet lyhentänyt limiittiäsi moitteettomasti kolme kuukautta. Lyhennysvapaasta maksetaan ainoastaan kulut ja korot, mutta erikseen sille ei ole mitään hintaa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*