Draivi Media Oy – Nettirahoitus

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Nettirahoitus
Eerika Hyvärinen

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle Nettirahoituksen käyttäjälle räätälöidyn käyttäjäkokemuksen.
Henkilötietoja käytetään, jotta voimme:
1) Tarjota sinulle juuri sen palvelun, jota meiltä odotat
Tarvitsemme esimerkiksi sähköpostiosoitteesi ja matkapuhelinnumerosi, jotta lainantarjoajat voivat tavoittaa sinut ja tarjota sinulle hakemuksesi mukaista lainaa.
2) Ymmärtää markkinoiden tarpeet ja suuntaukset
Analysoimme tiedot ja hyödynnämme näin saatua tietämystä kehittäessämme palveluamme edelleen. Voimme esimerkiksi antaa sinulle aiempaa tarkempia neuvoja siitä, miten parannat lainansaantimahdollisuuksiasi, tai esittää sinulle paremmin kohdennettuja tarjouksia.
3) Estää epäsuotava tai rikollinen toiminta
Yksi tärkeimmistä pyrkimyksistämme on huolehtia siitä, että Nettirahoitus on turvallinen paikka hakea lainaa.
Siksi teemme kaikkemme epäsuotavan tai rikollisen toiminnan estämiseksi. Evästeiden sekä ilmoitus- ja viestihistorian kaltainen data on tärkeä työkalu, jonka avulla voidaan tunnistaa väärinkäytökset ja huijausyritykset. Palvelu- tai tietoturvaryhmä seuraa tarkkaan mahdollisia väärinkäytösepäilyjä.
4) Tiedottaa sinua sopivista lainatarjouksista sähköpostilla, tekstiviestillä ja puhelimella.
Tiedotamme sinua ajoittain löytämistämme lainamahdollisuuksista, jotka voisivat sopia sinulle sähköpostilla, tekstiviestillä ja puhelimella.

Draivi Media Oy
Senni Raita

Nettirahoitus on uusi, vuonna 2017 perustettu alaviite Draivi media Oy:lle. Yhtiön toimisto sijaitsee Helsingissä ja yhtiö on suomalainen. Yhtiö lanseeraa itseään intohimoisena, omistautuneena ja pelottomana.

Nettirahoitus – Laina enintään 50 000 €
Jyrki Vuorela

Laina sopii niin pieneen kuin suurempaankin hätään. Selkeä ja ammattimainen lainasopimus on kätevä tehdä netin kautta. Palvelumme kautta löydät yhden lyhyen nettihakemuksen kautta juuri Sinulle parhaan rahoituksen. Hakemuksesi kilpailutetaan pankeilla ja muilla rahoituslaitoksilla. Palvelumme käyttö on täysin maksutonta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*