E-urheilu, tulonlähde vai harrastus?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

E-urheilu, tulonlähde vai harrastus?
Eevertti Nykänen

Videopelien suoratoisto eli striimaus on suosittu harrastus ja myös tulonlähde. Twitch.tv suoratoistoistopalvelun suositummilla suomalaispelaajilla on satoja tuhansia seuraajia. Twitchissä sisällöntuottajat voivat tienata sekä kanavan tilaajilla että suorilla lahjoituksilla tai “tipeillä”. Kanavan tilaamalla  5€ kuukausihintaan saa katsoja käyttöönsä erikoisominaisuuksia kuten emojeita ja chat-kuvakkeen Noin puolet tästä menee suoraan striimaajalle. Palvelussa voi seurata kanavia myös ilmaiseksi. Striimamalla elääkseen ei tarvitse olla megasuosittu. Jo 1000 tilaajan kanava tuo 30 000 euron vuositulot pelkästään kuukausittaisista maksuista. Suosituimpia suomalaisia striimaajia voit löytää striimit.fi sivulta.

MITÄ HARRASTAA?
Nooa Wirtanen

Mitäharrastaa.fi on uunituore harrastehakupalvelu, jonka avulla on vaivattoman nopeaa hakea ja löytää mielekäs urheilu- tai kulttuuriharrastus. Palvelun avulla voit näppärästi yhden sivuston kautta kartoittaa harrastusmahdollisuuksia asuinalueeltasi tai inspiroitua jostain aivan uudesta. Helppoa ja kätevää, eikö totta! Mielekäs harrastus tuo tekemisen iloa ja riemua, onnistumisen tunnetta, hauskanpitoa ja uuden oppimista. Kehittää sosiaalisia taitoja ja luo yhteisöllisyyden tunnetta. Palvelumme on ottanut vasta ensiaskeleensa, joten Mitäharrastaa.fi ei ole vielä täysin loppuunhiottu jalokivi. Otamme ilomielin vastaan palautetta ja kehitysideoita, jotta saisimme palvelusta rakennettua vielä timanttisemman! Pääpaino on alkuun pääkaupunkiseudun harrastustarjoomassa, mutta tavoitteena on laajentaa piakkoin kattavasti koko Suomeen kursseja ja leirejä unohtamatta.

Eurheilu.com – elektronisen urheilun uutissivusto
Eeli Kivimäki

Eurheilu.com on Suomen laajin elektronisen urheilun ympärillä toimiva uutissivusto. Sivusto tarjoaa luettavaa, kuunneltavaa ja katsottavaa monessa eri muodossa ja aktiivinen ylläpito auttaa ihmisiä löytämään jokaiselle parhaan esports-kokemuksen niiden myötä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*