Ekstraluotto on tarjonnut luottoa jo vuodesta 2006.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kulutusluotto
Kerttu Haapalainen

Kulutusluottoja ei voi myöntää mikä tahansa yritys, sillä niiden myöntäminen sallittiin joulukuusta 2010 eteenpäin ainoastaan yrityksille, jotka ovat rekisteröityneet Etelä-Suomen aluehallinnon ylläpitämään rekisteriin. Rekisteriin hyväksytään ainoastaan yritykset, jotka noudattavat hyvää luotonantotapaa. Ekstraluotto.fi:n omistava J.W.-Yhtiöt Oy kuuluu tietysti edellä mainittuun rekisteriin. Yksinkertaistettuna edellä mainittu asia tarkoittaa sitä, että kun asiakas ottaa kulutusluoton niin hän voi olla varma, että luoton antaja noudattaa hyvää luotonantotapaa.

Ekstraluotto
Maila Hirvonen

Ekstraluottoa voivat hakea kaikki sellaiset 21 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, joilla ei löydy mitään maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös suomalainen toimiva matkapuhelinliittymä. Ekstraluotto tarkistaa kaikkien lainanhakijoiden luototiedot. Lainan hakeminen Ekstraluotolta on varsin simppeli homma ja se tapahtuukin kätevästi niiden nettisivuilta löytyvän hakulomakkeen välityksellä. Ekstraluotto ilmoittaa myös lainapäätöksen hakijalle varsin nopeasti ja päätöksen ollessa myönteinen, myös rahat ovat saatavilla todella nopealla aikataululla lainanhakijan tilille.

Vippi heti tilille
Valtter Ranta

Vippi eli pikalaina on lyhytaikainen, vakuudeton kulutusluotto, jonka asiakas saa heti tililleen. Vipin suuruus on tyypillisesti viidenkymmenen ja tuhannen euron välillä. Suomessa haettu pikalaina on keskimäärin noin 300 euroa ja takaisinmaksuaika on nopea (keskimäärin noin vajaa kolme kuukautta). Ekstraluotolta asiakas saa käyttöönsä 2100 euron tililuoton, josta hän voi nostaa rahaa käyttöönsä tarpeidensa mukaisesti. Palvelumme on siis asiakkaalle huomattavasti kätevämpi käyttää kuin perinteinen kertaluontoinen vippi, koska mahdollisesti seuraavaa tarvittavaa pikalainaa ei tarvitse hakea erikseen.

Tililuotto
Ilona Toivonen

Asiakkaamme tarvitsemaan netistä haettuun lainaan, eli esim. tililuottoon, liittyvä asiointi on mukava hoitaa puhelimitse. Asiakkaamme ovat arvostaneet miellyttävää asiakaspalveluamme, johon voi soittaa pelkällä paikallispuhelumaksun hinnalla. Myös tekstarien ystäville on Ekstraluotolla hyviä uutisia! Tekstiviestien lähettäminen on lisämaksutonta. Tekstiviesti maksaa ainoastaan normaalin tekstiviestin verran. Tarkan hintatiedon asiakas voi tiedustella matkapuhelinliittymänsä tarjoajalta.

Vertaile lainoja
Antero Mäntylä

Lainan löytäminen keskivertoihmiselle voi olla hyvin vaikea tehtävä. Se edellyttää luottotarkastuksia, työpaikkaa, taustaselvityksiä ynnä muita sellaisia. Joskus elämämme aikana eteemme voi tulla tilanteita, joina haluamme aloittaa elämämme puhtaalta pöydältä, mutta se voi olla vaikea, mikäli menneisyytemme tapahtumat ovat pankkien ja luotonantajien mielestä anteeksiantamattomia. Kuvittele, että olet työtön, sinulla on luotto-ongelmia, olet äitiyslomalla ja/tai haluaisit tehdä joitakin uusia investointeja, mutta sinulla ei ole aikaa odottaa. Ehkä sinulle kieltäydytään jatkuvasti tarjoamasta lainoja, tai sitten sinulle tarjotaan niitä jatkuvsti, mutta ehdoin, jotka eivät hyödytä sinua lainkaan pitkällä aikavälillä. Vertailemalla lainoja ja luottoja käyttämällä Lemony Loansia, annamme sinulle mahdollisuuden valita itsellesi parhaiten sopivat pankin tai rahoitusyhtiön, joka tarjoaa lainoja useammin “korkean riskin” asiakkaille. Ehkä sinun täytyy sijoittaa rahaa uuteen bisnesideaasi, remontoida osia kodistasi, maksaa pois suuri lainamäärä tai jopa ottaa lomaa, joka auttaa sinua pysymään sisukkaana. Vaihtoehdot ovat rajattomia, ja sinä valitset itsellesi parhaiten sopivan. 

Ekstraluotto
Armas Ojala

Ekstraluottoa on helppo ja nopea käyttää. Ensimmäisellä kerralla rekisteröidytään asiakkaaksi, jonka jälkeen luoton nostaminen käy kätevästi tekstiviestillä. Asiakas tunnistetaan ensimmäisellä kerralla pankkitunnusten avulla. Rekisteröitymisen yhteydessä asiakas saa oman PIN-koodin, jonka avulla luottoa voi nostaa. Myöhemmin palveluun kirjautuminen tapahtuu kätevästi henkilötunnuksen sekä PIN-koodin avulla, joten pankkitunnuksia ei enää tarvita. Ekstraluoton kohdalla rahansiirto tapahtuu aina palvelun aukioloaikana. Eksrtaluoton asiakaspalvelu on auki viikolla klo 8.30-22 sekä la-su klo 11-19. Rahat siirtyvät tilille näinä aukioloaikoina aina muutamassa minuutissa. Ekstraluotto lähettää lainasta laskun sähköpostiosoitteeseen. Minimi laina-aika on yksi kuukausi ja maksimilaina-aika 101 kuukautta. Asiakas saa itse valita maksaako laskun osamaksulla vai yhdessä erässä. Ekstraluotto on kätevä tililuotto, joka toimii luottokortin tapaan nopeasti, silloin kun asiakas lainaa tarvitsee. Yllättävien menojen varalle on hyvä olla jotenkin varautunut ja Ekstraluotto on tähän yksi keino.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*