Eläkesäästäminen – Lue lisää eläkevakuutuksista ja eläkesäästämisestä.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Eläkesäästäminen
Nooa Wirtanen

Jos vuodet eläkkeelle pääsyyn lasketaan kymmenissä, voi säästäminen eläkeaikaa varten tuntua vieraalta ja kaukaiselta ajatukselta. Säästämisen aloittamista ei kuitenkaan kannata siirtää hamaan tulevaisuuteen, sillä mitä aiemmin aloitat, sitä pienemmällä summalla pääset alkuun. Pienistäkin summista kasvaa vuosien mittaan suuria – aloita siis jo tänään. 

Eläkesäästäminenturvaa tulotasosi.
Tommi Kuoppala

Eläkkeellä on aikaa nauttia elämästä! Jo pienelläkin summalla säästät ja turvaat eläkeajan tulotasosi. Eläkesäästämisen aloittamista ei kannata siirtää tulevaisuuteen, sillä mitä aikaisemmin aloitat, sitä pienemmällä summalla pääset alkuun. Pienistä puroista kasvaa vuosien mittaan suuria jokia – aloita siis jo tänään.  OmaSp tarjoaa monipuolisia eläkesäästämisen ratkaisuja, joista löydät sinulle sopivan tavoitteellisen tavan säästää. Vapaa eläkesäästäminen tarkoittaa, että kertyneet säästöt voit tarvittaessa muuttaa rahaksi jo ennen eläkkeelle jäämistä. Hajauttaminen tasaa riskiä ja onnistuu valitsemalla säästökohteiksi eri omaisuusluokkia tai hajauttamalla tietyn omaisuusluokan sisällä eri kohteisiin. Myös aika tasaa riskiä, joten kannattaa sijoittaa pitkällä tähtäimellä. Tarjoamme vapaaseen eläkesäästämiseen monipuolisen sijoitusvalikoiman, johon kuuluvat esimerkiksi säästövakuutus, rahastot, OmaTuottoTalletus, joukkovelkakirjat ja osakkeet. Kysy meiltä lisää vaikka heti, autamme sinua suunnittelemaan juuri sinulle sopivan eläkesäästämisen mallin.

Mielessä säästäminen ja sijoittaminen.
Mariitta Harjula

Kun olet kiinnostunut sijoittamisesta, kartoita sinulle sopivat vaihtoehdot kanssamme. Perinteisten säästötilien sijaan, määräaikaiset sijoitukset kuten OmaTuottoTalletus tai sijoittaminen erilaisiin rahastoihin, osakkeisiin ja vakuutuksiin, voi olla sinulle parempi tapa kerryttää varallisuutta. Osake-, korko- ja yhdistelmärahastoissa yhdistyvät joustavuus, helppous ja verotukselliset hyödyt. Voit tehdä kertasijoituksen tai sijoittaa tietyn summan joka kuukausi. Myös vakuutussäästämisen tuotteet ja eläkesäästämisen eri mahdollisuudet ovat hyviä vaihtoehtoja. Minkä tavan sijoittaa valitsetkin, muistathan, että isoihin tuotto-odotuksiin liittyy aina isompi riski. Tutustu sijoitusvaihtoehtoihimme tai aloita kanssamme keskustelu sopivista ratkaisuista vaikka heti.

Eläkkeelle jääminen: Miten varautua eläköitymiseen taloudellisesti?
Armas Ojala

PS-tilin hyvä puoli ovat sen tarjoamat veroedut. Ensimmäisestä veroedusta pääsee hyötymään verovähennyksien muodossa, kun siirtää rahaa PS-tilille. Maksimivähennyksen saa, kun säästää vuoden aikana ps-tilille tai eläkevakuutukseen 5 000 €. Verotettavien palkkatulojen täytyy myös ylittää 30 000 euroa. Maksimiedun suuruus vaihtelee tilin omistajan pääomaveroprosentista riippuen 1 500 ja 1 700 euron välillä.  
Toinen PS-tilin tarjoama veroetu on, että tilille kertyneitä varoja verotetaan vasta, kun tililtä nostaa varoja käyttöön. Koska PS-tililtä voi nostaa varoja käyttöön vasta eläkeiässä, sisältyy tähän veroetuun myös poliittinen riski; jos omat eläkepäivät ovat vielä vuosikymmenten päässä, ei kukaan osaa ennustaa, kuinka ankaralla kädellä pääomatuloja verotetaan sitten kun varoja vihdoin saa nostaa omaan käyttöön.

Eläkesäästäminen – miksi ja milloin aloittaa säästäminen?
Maila Hirvonen

Sijoittaminen ja säästäminen tukevat mukavasti toisiaan myös eläkesäästöjä kerrytettäessä. Erilaisiin rahastoihin säästäminen tai sijoittaminen pitkällä tähtäimellä luo mukavan eläketurvan, kun ensin perehtyy asiaan. Kun tavoitteena on säästää eläkettä varten, eikä niinkään saada mahdollisimman nopeasti mahdollisimman isoa pottia kasaan, voi sijoittamista harrastaa varovaisemmin ja pienemmällä riskillä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*