Eläkevakuutus, säästövakuutus vai rahastosijoittaminen?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Vapaaehtoinen eläkevakuutus
Jyrki Vuorela

Verovähennyksen edellytyksenä on, että eläkesäästöjä ryhdytään nostamaan vasta, kun säästäjä on saavuttanut laissa määrätyn iän. Vapaaehtoisen eläkevakuutuksen perusteella voi eläkettä alkaa nostaa 63–68-vuotiaana, jos sopimus on tehty ennen vuotta 2013. Sen jälkeen tehdyn sopimuksen mukaisen eläkkeen nostamisen voi aloittaa syntymävuodesta riippuen 68–70-vuotiaana.

Vakuutussäästämisellä kohti unelmien toteutusta
Aatto Paananen

Vakuutussäästämisen avulla voit toteuttaa unelmasi – koskipa se sitten sapattivapaata, maailmanympärimatkaa tai pesämunaa lapsenlapselle. Vakuutussäästäminen on helppo, joustava ja tuottoisa tapa kerryttää säästöjä itselle tai lähiomaisille. Säästövakuutukset sisältävät aina myös henkivakuutusturvan, joka tuo läheisillesi turvaa, jos sinulle sattuu jotakin.

Rahastosijoittaminen
Karri Knuutila

Yllä olevista vertailuista käy ilmi, että kivijalkapankkien ja muiden isojen finanssitalojen rahastot eivät ole millään olennaisella tavalla parempia kuin pienten yritysten rahastot. Vaikka pankeilla on periaatteessa käytettävissään paljon työntekijöitä ja dataa, se ei heijastu rahastojen todellisessa tuloksessa. Oikeastaan ainoa syy valita juuri ison pankin osakerahasto on halu keskittää kaikki henkilökohtainen taloudenhallinta yhden katon alle. Tämä ei edes ole kovin hyvä syy, sillä keskittäminen ei ole useinkaan tehokas tapa säästää.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*