Eone Oy – Finance Scandinavia

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Eone Oy
Heikki Nikkilä

Finance-Scandinavia toimii vuodesta aikojen yhteistyössä pankkeja ja rahoitusalan yrityksiä. He haluavat tarjota useita vaihtoehtoja, jotka ovat vähemmän korko ja helppoa ehdoilla. Koska yksinkertainen ja ilmainen palvelu ne palvelevat valtava määrä ihmisiä.

Finance Scandinavia
Inka Talo

Käytännössä saat lainahakemuksen lähettämisen jälkeen sähköpostiisi useita eri lainatarjouksia, tarjousten määrä riippuu aivan hakijasta, lainasummasta ja hakijan tuloista. Lainapäätös voi olla myös kielteinen. Voi myös olla, että sinulle tarjotaan pienempää lainasummaa kuin alun perin hait. Joka tapauksessa hakemuksen lähettäminen ei vielä sido sinua yhtään mihinkään. Saat ihan rauhassa vertailla saamiasi lainatarjouksia ja pohtia, hyväksytkö jonkin niistä vai hylkäätkö koko ajatuksen lainasta.

Erikoiselintarvikkeiden osaaja
Julius Reijonen

Olemme toimineet jo vuodesta 1991 lähtien ja olemme täysin riippumaton, yksityisomistuksessa oleva yritys. Asiakaskuntamme muodostuu
päivittäistavarakaupan ketjuista, ketjumaisesti toimivista halpahalleista automaatti- ja catering myynnistä sekä yksityisistä tukkuliikkeistä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*