EU-direktiiviin pohjautuva laki pakottaa vakuutusyhtiöt selkeyttämään sopimuksiaan.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kotivakuutus
Esteri Maijala

Rikosriski korvaa murtoja, varkauksia, ryöstöjä ja ilkivaltaa, vakuutetulle omaisuudelle aiheutuneen vahingon, jos huoneistoon tai säilytyspaikkaan on murtauduttu tai tunkeuduttu varkauden, murron tai ryöstön yhteydessä haltuun saadulla avaimella tai väkivaltaa tai viekkautta käyttäen (tapahtumasta tulee jäädä murronjäljet) sekä ulkopuolisen henkilön tahallisesti aiheuttaman vahingon.

Vakuutuslaskuri
Joni Mäenpää

POP Vakuutus on suomalainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa vahinkovakuutuksia henkilöasiakkaille. Meiltä hankit vakuutukset edullisesti ja jonottamatta juuri silloin, kun sinulle sopii. Vakuutukset saat kilpailutettua ja ostettua suoraan verkossa – helposti ja nopeasti. Vakuutuslaskurimme on suunniteltu mahdollisimman helpoiksi ja niin, että vakuutuksen hankinta onnistuisi nopeasti. Pyrimme siihen, että vakuutuksemme olisivat helposti ymmärrettäviä ja asiakkaillemme jäisi selkeä ymmärrys vakuutusten sisällöstä ja hinnoista. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä Oma Palvelun tai asiakaspalvelun kautta.

Autovakuutus
Allan Kujala

Liikennekäytöstäpoisto on voimassa toistaiseksi, joten autolla ei saa ajaa poistopäivän jälkeen. Kun otat auton takaisin käyttöön, tee ensin ajoneuvorekisteriin ilmoitus liikennekäyttöönotosta. Helpoiten sen teet Oma Pohjantähdessä. Huomioithan, että ajoneuvon määräaikaiskatsastuksen on oltava voimassa, kun ajoneuvo otetaan liikennekäyttöön. Jos olet valinnut luonnonilmiön, ilkivallan, varkauden, palon ja oikeusturvan osaksi autosi kaskoa, ne ovat voimassa myös liikennekäytöstäpoiston aikana. Törmäys-, eläin-, autopalvelu-, keskeytys- ja lasivakuutuksen voimassaolo katkeaa liikennekäytöstäpoiston ajaksi. Jos autosi omistajana on rahoitusyhtiö, tarvitset näiden riskien liikennekäytöstäpoistoon omistajan suostumuksen.

Vakuutukset henkilöasiakkaille
Kaisa Järvenpää

Kurkkaa kolme suosituinta vakuutustamme!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*