Eurolimiitti lainaa uudelle asiakkaalle 500 € ilman korkoa!

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Ilmainen ensilaina
Noora Mäkelä

Joustoluotoissa laina tulee maksaa ensimmäiseen eräpäivään mennessä, jos haluat hyödyntää uuden asiakkaan edun koko lainasummalle. Sinun on kuitenkin mahdollista maksaa lainasi takaisin kuukausierissä, joka tarkoittaa sitä, ettei korkoa ja kulua lasketa ensimmäiseen erään lainkaan. Tämän jälkeen jos avointa lainaa jää jäljelle, alkaa lainan korot ja kulut kertyä normaalisti.

Hae lainaa 500 euroa heti
Tommi Kuoppala

Se usein vaihtelee eri yritysten välillä. Toki säännölliset palkkatulot tai eläketulot vaikuttavat positiivisesti lainan myöntämiseen ja lainan maksimimäärään. Tosin pienehköjä pikavippejä, vaikka lainaa 500 euron edestä voi saada usein myös ilman säännöllisiä tuloja. Yhä suurempi osa ihmisistä nykyään työskentelee projektiluontoisissa töissä tai freelancerina, joten säännölliset tulot eivät aina ole työssä käyvällekään itsestäänselvyys.

Rahalaitos
Saija Pekkarinen

Vakuuksia tai takauksia vaaditaan erityisesti suurempiin lainoihin tai, kun hakijalla ei ole puhtaita luottotietoja. Vakuus voi olla esimerkiksi auto, moottoripyörä, kesämökki tai esimerkiksi asunto, joka voidaan laittaa rahoitusyhtiön nimiin laina-ajaksi. Olipa pantattava tavara tai esine mikä tahansa, niin sen tulee usein kattaa vähintään 80% lainasummasta. Rahalaitos osaltaan tarjoaa sekä vakuudettomia että vakuudellisia lainapalveluita, joka riippuu hakijan luottoluokituksesta sekä haetusta lainasummasta. Jos lainaa vastaan vaaditaan vakuus, niin rahoitusyhtiöstä ja hakijan elämäntilanteesta riippuen se voidaan joko vaatia kokonaan rahoitusyhtiön haltuun tai sitten siirtää pelkästään yrityksen nimiin laina-ajaksi. Joissain tapauksissa on myös mahdollista, että vakuus lisätään ainoastaan lainasopimukseen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*