Everyday – Laina enintään 2 000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Everyday – Laina enintään 2 000 €
Eerika Hyvärinen

Everyday joustoluotto on paljon enemmän kuin tavallinen Vippi. Everyday joustoluotto on parempi kuin tavallinen pikavippi ja tarjoaa sinulle korkean luottorajan. Everyday luottosopimuksen tekeminen on helppoa ja ilmaista. Voit tehdä hakemuksen vaivattomasti verkossa ympäri vuorokauden.

Everyday.fi
Iida Kivi

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tekemänsä lainasopimus 14 vuorokauden kuluessa sopimuksen syntymisestä tai sitä myöhemmästä ajankohdasta, jolloin hakija on saanut pysyvällä tavalla luottoa koskevat sopimusehdot ja ennakkotiedot. Peruuttamisilmoitus tulee tehdä kirjallisesti ja siinä tulee olla vähintään luotonsaajan nimi ja henkilötunnus, ilmoitus peruuttamisesta, paikka ja päiväys sekä luotonsaajan omakätinen allekirjoitus. Ilmoitus tulee toimittaa luotonantajalle kirjeitse tai faksilla. Luotonsaaja on velvollinen maksamaan luotonantajalle korvauksena koron ajalta, jolloin luotto on ollut asiakkaan käytössä ja mikäli kysymyksessä on alle 200 euron luotto, on luotonantajalla oikeus periä luoton todellinen vuosikorko ajalta, jonka luotto on ollut asiakkaan käytettävissä.

Suomilimiitti
Valdemar Mäkeläinen

Suomilimiitti lainapalvelun takana on J.W.-Yhtiöt Oy Lahdesta. Yritys on toiminut pienlainojen myöntäjänä vuodesta 2006. Suomilimiitti tarjoaa luottorajan 2 000 € asti 15 % nostoprovisiolla. Lainaan ei kuulu kuukausi- eikä vuosimaksuja, vaan lainasta peritään korkoa ja nostoprovisioita. Lainan minimiaika on 1 kuukausi ja maksimi laina-aika 49. Kun asiakkaalle on Suomilimiitti myönnetty, luottoa voi nostaa pankkitilille aina luottorajan puitteissa joko kerralla tai pienemmissä osissa tarpeen mukaan. Nostoja voi tehdä Suomilimiitin verkkopalvelussa tai tekstiviestitse.

Svea
Joni Soro

SveaDirekt-laina on laina, johon et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Voit hakea lainaa 2 000 – 50 000 euroa tarpeesi mukaan. Jos kuitenkin haluat saada lainaa yli 10 000 euroa, tarvitset yhteisvastuullisen hakijan lainahakemukseesi mukaan. Svean mukaan lainansaamisen mahdollisuudet paranevat, mikäli hakijoita on kaksi. Laina-aika alkaa kahdesta vuodesta aina 15 vuoteen saakka. Lainaa tulee lyhentää kuukausittain kiinteä määrä. Jos esimerkiksi otat 3 000 euron lainan kymmeneksi vuodeksi, maksat lyhennyseriä joka kuukausi 38,88 euron arvosta. Lainan korko alkaa 6,99 prosentista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*