Fellow Finance tarjoaa vertaislainaa helposti

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Fellow Finance
Eevert Kekkonen

Hei Maija-Liisa ja kiitos palautteesta! Eri lainatuotteisiin on hyvä tutustua huolella, näin löytyy parhaiten itselleen sopivan. VertaaLainaa sivulla on aina tarkka kuvaus jokaisesta lainapalvelusta, näin hakijan on helpompi vertailla eri lainapalveluita.

Vertaislaina
Elmer Kanerva

TrustBuddy on lopettanut toimintansa. TrustBuddyn entiseen johtoon kohdistuneista rikosepäilyistä johtuen yritys on hakeutunut konkurssiin. Heitä epäillään muun muassa rahan kavaltamista yrityksestä. Vielä ei ole selvää, mitä sijoittajien rahoille tulee käymään, mutta todennäköisesti niitä ei saa pois yrityksestä. TrustBuddy oli pienempiin lainasummiin keskittynyt palvelu. TrustBuddyn kautta haettava vertaislaina oli 100 – 600 € ja laina-aika on korkeintaan 30 päivää. TrustBuddyn vertailainoissa korko oli kiinteä. Jos TrustBuddyn vertaislainan otti alle 14 vuorokaudeksi, ei lainasta joutunut maksamaan korkoa. Jos laina oli 14 – 30 vuorokautta, tuli lainasta korkokuluja.

Fellow Finance
Inka Talo

Fellow Finance on yhtiön perustajien sekä Taaleri Oyj:n omistama vakavarainen palveluntarjoaja. Vertaislainapalvelussa voi hakea lainaa tai saada korkotuottoa sijoittamalla itse muiden yksityishenkilöiden lainoihin. Palvelua käyttää 35 eri maasta yli 100 000 asiakasta. Fellow Financen kautta voi hakea vertaislainaa 500 eurosta aina 15 000 euroon asti. Vertaislainan laina-aika voi olla 2–7 vuotta. Voit vertailla lainaa muiden tarjoajien lainoihin vertailussamme. Fellow Finance kokemuksia Kokemukset Fellow Financesta ovat tärkeitä, koska yritys toimii alalla joka on suhteellisen uusi. Näin ollen muiden käyttäjien kokemukset ovat isossa roolissa. Vertaislainaus on tuore ala Suomessa, ja Fellow Finance on tämän finanssitrendin pioneeri. Monet sijoittajat ovat saaneet Fellow Financen vertaislainoista hyviä kokemuksia, ja useita on innostanut erityisesti lainainstrumenttien korkeat tuottoprosentit. Fellow Finance sijoitus kokemuksia voit löytää monesta eri lähteestä, mutta lähtökohtaisesti kokemukset ovat olleet positiivisia.

Fellow Financen mukaan kokemus on, että sijoittajat ovat saaneet jopa yli 10 prosentin vuosituottoja pääomalleen. Vastaavia lukuja ilmoittavat myös muut vertaislainapalvelut. Näin ollen lainojen tuotto on erittäin korkealla tasolla.

Vertaislainapalveluilla on toistaiseksi vielä lyhyt historia, joten tämä muodostaa sijoitukselle suuremman riskin. Kuitenkin kokemus on osoittanut, että Fellow Financen kaltaisilla palveluilla on kysyntää, ja tämä luo sijoittajalle mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Positiiviset kokemukset ovat avainasemassa kun tehdään sijoituksia uusiin tuotteisiin.

Jos etsit siis Fellow Finance laina kokemuksia tai haluat lainata rahaa, voit olla kohtuullisen huoletta, koska kyseessä on vakavarainen yritys. Jos sinun pitää esimerkiksi löytää uusi yhdistelylaina, tämä palvelu voi olla sinulle paras vaihtoehto. Voit hakea lainaa fellow finance palvelussa, mutta parempi vaihtoehto on vertailla kaikki lainat kerralla vertailussamme.

Fellow Finance
Aila Lahtinen

Täyttämällä lainahakemuksen lainanhakija antaa Fellow Financelle oikeuden tarkistaa henkilö- ja luottotietonsa asianmukaisista rekistereistä. Tämän lisäksi Fellow Finance suorittaa luottokelpoisuusarvion, jonka mukaan he arvioivat, että onko hakija kykenevä täyttämään kaikki lainasopimuksen mukaiset velvoitteet. Luottokelpoisuuden määrittelemiseksi Fellow Finance voi muun muassa tarkistaa lainanhakijan tulot ja tulojen perusteet, menot, velat ja varat, lainanhakijan mahdolliset takausvastuut sekä tarkistaa työ- tai virkasuhteen laadun. Näiden lisäksi Fellow Finance voi tarkistaa seikat, jotka voivat todennäköisesti johtaa menojen merkittävään kasvuun. Tarvittavat liitetiedot voi toimittaa Fellow Financelle sähköpostitse, puhelimitse kuvana, postitse tai ladata ne suoraan lainahakemuksen liitteeksi.

Fellow Finance
Jukka Valtonen

Fellow Finance perustettiin vuonna 2013. Yritys tarjoaa palvelun, jonka kautta haetaan vertaislainaa netissä. Kaikki toiminta tapahtuu netin välityksellä sähköisesti. Yrityksessä lainaa tarvitsevat ja lainaa tarjoavat henkilöt, eli sijoittajat, kohtaavat. Yrityksen kautta sijoituksille voidaan saada jopa yli 12 %:n korkotuottoa. Sijoittaminen on ilmaista, eikä mitään kuluja, kuten avaus- ja merkintäkuluja peritä. Asiakkuuden avaaminen tapahtuu helposti, eikä siihen vaadita aikaa kuin muutama minuutti. Kaikki halukkaat sijoittajat toivotetaan tervetulleiksi. Sijoitettavat varat siirretään sijoittajan Fellow-tilille oman verkkopankin kautta, jonka jälkeen varoja voidaan sijoittaa lainoihin heti. Sijoittajien annetaan itse päättää lainakriteerit sekä korot. Lainaa tarjotaan sijoittajan päätöksestä joko yhdelle hänen valitsemalleen lainanhakijalle tai useille lainanhakijoille. Lainaan sijoittaneen henkilön tilille maksetaan kuukausittain lyhennyksiä ja korkoa. Sijoittamiseen liittyy aina riskejä, siitäkin huolimatta, että lainanhakijat luokitellaan luottoriskiluokkiin. Tästä syystä sijoittajille suositellaan hajauttamista, koska silloin riskit luonnollisesti pienenevät.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*