Ferratum Business kokemukset ja keskustelu

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Ferratum Business kokemukset ja keskustelu
Eevert Kekkonen

©   Coolrahoittaa.fi – Ferratum Business kokemukset ja keskustelu
Itsenäiset asiantuntijalainasi tälle vuodelle 2019

Miten Voimme Olla Avuksi?
Valdemar Mäkeläinen

Lainan kulu on kuukausittain keskimäärin 2,9 % lainan alkuperäisestä pääomasta, mutta viime kädessä sen määrää meidän arviomme yrityksesi luottokelpoisuudesta. Veloitamme 2,5 % perustamismaksua ensimmäisestä lainasta. Jos olet jo asiakkaamme, voit saada alennusta perustamismaksusta.

Tietoja Meistä
Julius Reijonen

Ymmärrämme, että liiketoimintasi kehittyy nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus ei ole aina ulottuvillasi tai vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti. Loimme yrityslainamme tarjotaksemme käyttöpääomaa pienyrityksille silloin, kun tarve on suurimmillaan.

Ferratum Business – Enintään 100 000 €
Kai Reijonen

Lainaa erilaisiin tilanteisiin löydät helposti Ferratumilta. Lainatuotteemme auttavat palauttamaan tasapainon talouteesi silloin, kun tulot ja menot ovat tilapäisesti epätasapainossa. Voit hakea lainaa meiltä helposti ja nopeasti! Hakemuksen täyttämiseen kotisivuillamme tarvitset vain verkkopankkitunnukset ja lainapäätöksen saat aina hetkessä. Koroton-pikavippi on nopea apu pieneen ja tilapäiseen rahantarpeeseen. Jatkuvan avun arjen yllättäviin menoihin löydät puolestaan Joustava-luotosta. Elämän suuret investoinnit rahoitat Plus-lainalla. Tutustu tuotteisiimme ja valitse omiin tarpeisiisi sopivin laina!

Ferratum kokemukset ja keskustelu
Mailis Kaila

©   Coolrahoittaa.fi – Ferratum kokemukset ja keskustelu
Itsenäiset asiantuntijalainasi tälle vuodelle 2019

Yhtiön Ferratum Business luotot
Aatto Paananen

Laina maksetaan takaisin kuukausittaisissa tasaerissä lainasopimuksen mukaisesti. Lyhennyksestä lähetetään lasku asiakkaan sähköpostiosoitteeseen. Jos laskua ei tule sähköpostiin, on lyhennys silti maksettava. Ota tällöin yhteyttä Ferratum Business -asiakaspalveluun tai tarkista maksutiedot verkkopalvelusta. Pidä huolta, että yhteystietosi ovat oikein verkkopalvelussa.

Erhvervslån hos Ferratum Business
Into Ikonen

Vi tilbyder forretningslån til virksomheder i hele landet, og vi hjælper både små og mellemstore virksomheder med at låne penge til udvikling og vedligeholdelse af forretningen.

Ferratum Business hjælper både nyere virksomheder – og dem med mange år i bagagen. Et virksomhedslån fra Ferratum gør det blandt andet muligt at købe nyt udstyr, ansætte nye medarbejdere, øge lagerbeholdning eller at udvide den fysiske forretning.

Vi forsyner blandt andet virksomheder i:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*