FIN Yritysrahoitus – Laina enintään 10 000 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

FIN Yritysrahoitus
Saimi Hakala

Pääsääntöisesti FIN Yritysrahoitus on ollut selkeä ja edullinen ratkaisu, kun yritys on tarvinnut nopeasti sopivan käsirahan esimerkiksi tulevaan yrityskauppaan tai suurempaan investointiin.

FIN Yritysrahoitus Oy
Senni Raita

FIN Yritysrahoitus Oy on suomalainen rahoitusalan yritys, joka on erikoistunut kotimaisten yritysten rahoittamiseen. Toiminta-ajatuksenamme on palvella suomalaisia yrityksiä verkossa joustavasti sekä tehokkaasti ilman turhaa byrokratiaa. Suomalaiset pienyritykset ovat tärkeitä Suomen taloudelle. Me FIN Yritysrahoitus Oy:ssä uskomme, että voimme auttaa yrityksiä selviämään haasteista ja menestymään tarjoamalla näille helppoa ja yksinkertaista yrityslainaa.

Yrityslaina: opas yrityksen lainarahoitukseen
Eeli Kivimäki

Kansainvälistymislainan tarkoituksena on mahdollistaa pk-yritysten toiminnan laajentaminen ulkomaille. Jotta lainan saa, tulee ulkomaille suunnattavan toiminnan tukea Suomessa tapahtuvaa liiketoimintaa, ja kasvattaa sitä. Lainaa hakevien yritysten tulee täyttää samat ehdot kuin investointi- ja käyttöpääomalainaa hakevien. Hakemuksessa tulee kohdentaa, mihin maahan esimerkiksi tuotannollinen haara perustetaan ja lainahakemusta varten Finnvera laatii maariskiin ja toimintaympäristöön perustuvan analyysin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*