Fleksiluotto – Laina enintään 2 100 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

4finance Oy
Hilkka Siltala

Fleksiluotto.fi on FCA:n hyväksymä, vuonna 2008 perustettu konserni joka tarjoaa jatkuvaa lainan siirtoa virtuaalisella luottotilillä. Fleksiluotto toimii Aktian, Danske Bankin, Handelsbanken:in, Nordean, OP:n, S-Pankin sekä Säästöpankin kanssa.

Fleksiluotto
Seem Soininen

Fleksiluotto haluaa tehdä luoton hakemisen helpoksi ja yksinkertaiseksi. Luoton hakeminen aloitetaan avaamalla tili sivuston kautta ja täyttämällä hakemus. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa eli et joudu täyttämään pitkiä, monisivuisia hakemuksia. Lainan hakeminen onnistuu myös koska tahansa. Kun olet saanut myöntävän päätöksen, voit siirtää rahaa tilillesi helposti. Tarvittaessa saat apua myös suomen kielisestä asiakaspalvelusta, joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Ekstraluotto
Sointu Markkula

Ekstraluotto tarjoaa luottoa ilman kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua. Luotolla on keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen luoton korko on 8.9%. Luottoa täytyy lyhentää vähintään 10%, rahasummana vähintään 50 euroa kuussa. Jos luoton, korkojen ja kulujen summa on pienempi kuin 50e, täytyy luotto lyhentää kokonaisuudessaan. Luoton minimilyhennysaika on yksi kuukausi ja enimmillään 101 kuukautta, jos laina nostetaan kokonaisuudessaan yhdellä kertaa. Ekstraluotto laskee kuukauden pituudeksi kuukauden todelliset päivät ja lähettää laskun sähköpostilla. Laskun voi myös saada postitse halutessaan. Ekstraluoton asiakas voi tehdä muutoksia asiakastiliinsä Ekstraluoton verkkopalvelussa.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*