Hae Fixuran vertaislainaa 1000 – 10000€.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Fixura vertaislaislaina joustaa – Päätä itse korko millä otat lainaa
Sanelma Heiskanen

Fixuran vertaislaina on myös erinomainen kohde sijoittajan näkökulmasta. Keskimääräinen sijoittajan nettotuotto on Fixuralla 10 %, mikä voidaan katsoa nykypäivänä oikein hyväksi tuotoksi. Sijoittamisen voi aloittaa milloin tahansa, eikä ajoitus vaikuta tuottoon, kuten osakkeisiin sijoittaessa. Fixuran lainaan sijoittaminen on turvallista. Sijoitukset hajautetaan useaan lainaan, joten lainojen takaisinmaksun viivästykset eivät vaikuta merkittävästi sijoittajan kokonaistuottoon.

Fixura
Terttu Uosukainen

Lainanhakija saa ilmoituksen myönnetystä lainasta tekstiviestillä. Tämän jälkeen hakijalla on viikko aikaa päättää hyväksyykö hän lainan vai ei. Mikäli hän ei hyväksy lainaa rahat palautetaan sijoittajien Fixura-tileille. Hakija voi myös hyväksyä pienemmän lainasumman kuin hakemuksessa on mainittu, jos kukaan ei myönnä summaa, jonka hakija on hakemuksessaan esittänyt. Hyväksytyn summan on oltava kuitenkin vähintään 1000 euroa. Lainasumma on nostettavissa lainanottajan tililtä 3-5 pankkipäivän kuluttua lainan hyväksymisestä. Fixura perii 2 % välitysmaksun vuodessa lainan alkuperäissummasta. Välitysmaksu peritään lainanottajalta kuukausittaisilla erillä. Lainan avausmaksu on 5 % ja se peritään lainasta ennen kuin laina maksetaan lainanottajan tilille. Lainantilinhoitomaksu on 4 euroa/tapahtuma.

Fixura
Seem Soininen

Fixura on vertaislainapalvelu, joka tarkoittaa siis sitä, että lainaat toisilta ihmisiltä, etkä pankeilta tai muilta rahoitusyhtiöiltä. Toiset ihmiset sijoittavat omaa rahaansa lainaamiseen, josta he sitten hyötyvät korkojen muodossa. Sinulle tämä tarkoittaa sitä, että voit itse määrittää oman lainasi ehdot. Voit itse kertoa kuinka paljon haluat lainata, millä maksuajalla, ja kuinka paljon olet valmis maksamaan korkoa.

Vertaislainat
Hilkka Siltala

Vertaislaina tunnettaan myös nimellä p2p (Peer to Peer) laina, missä lainaa ei myönnä varsinainen pankki, vaan toinen yksityinen ihminen. Markkinoilla toimii useita yrityksiä jotka ovat kokonaan sosiaalisia lainapalveluita, tai sitten yrityksillä on vertaislaina tuotteita, missä rahat lainaan tulevat sijoittajilta tai työntekijöiltä jotka omistavat osan yrityksestä.

Fixura
Nooa Wirtanen

Tätä on tullut kokeiltua muutamaan eri otteeseen. Ensimmäisellä kerralla en saanut hakemaani lainaa, mutta toisella kerralla sain. Kannattaa kokeilla asettaa korko ensin aika alas ja katsoa tarttuuko sijoittajat siihen, jos ei niin sitten vähän nostaa korkoa suuremmaksi. Toimi ainakin minulla.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*