Hakemukseni hylättiin. Mitä teen?

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

MITÄ TEEN KUN TYÖKYVYVTTÖMYYSELÄKE-HAKEMUKSENI ON HYLÄTTY?
Timo Laakkonen

Mikäli työsuhteesi on edelleen voimassa, selvitä työhönpaluumahdollisuuksiasi työnantajasi kanssa. Jos sinulla on ollut terveydentilasta johtuvia vaikeuksia työssäsi, sinun kannattaa olla yhteydessä myös työterveyshuoltoon. Halutessasi voit näyttää saamaasi päätöstä työterveyslääkärillesi tai hoitavalle lääkärillesi. Voitte työnantajasi ja työterveyshuollon kanssa selvitellä työjärjestely- tai työnvaihtomahdollisuuksia, jotka turvaisivat työnteon jatkumisen.

Credit24 joustolimiitti
Kauko Lehto

Yleisesti voidaan sanoa, että nettiluotto on paras ratkaisu äkilliseen, noin 200-3000 euron rahantarpeeseen, jolloin vaihtoehdot ovat usein vähissä. Nettiluoton suurimpiin hyötyihin kuuluu tietenkin niiden helppous ja nopeus, mutta sen kustannus on usein hieman pankkilainoja suuremmat korot. Paras käyttötarkoitus nettiluotolle on yksittäinen suurempi hankinta, jonka tiedät pystyväsi maksamaan helposti säännöllisistä kuukausituloistasi, mutta haluat tehdä hankinnan nyt ja maksaa summan takaisin järkevissä erissä. Tämän kaltaisia hankintoja ovat usein esimerkiksi matkat, remontit, kodinkoneet, huonekalut ja niin edelleen. Siis hankintoja, jotka eivät onnistu ilman erillistä säästämistä.

Joustoa arkeesi Laina.fi:n Kertalainalla
Inari Härmälä

Hakemuksen yhteydessä kysymme sinulta talouteesi liittyviä kysymyksiä. Nämä vaikuttavat lainapäätökseen. Hyväksyttyäsi lainaehdot hakemuksen yhteydessä saat alustavan lainapäätöksen välittömästi. Saatuasi alustavan lainapäätöksen pyydämme sinua vielä lähettämään kopion palkkakuitista tai tiliotteen viimeiseltä 3 kuukaudelta. Yrittäjiltä pyydämme viimeisimmän verottajan vahvistaman verotuspäätöksen, ja eläkeläisiltä eläkeyhtiön ilmoituksen eläkkeen maksusta. Tuloselvityksenä voimme tapauskohtaisesti käyttää myös esim. henkilön julkisia verotietoja luottopäätöksen tekemisessä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*