Hakiessasi Limiittiä sinulle voidaan myöntään 500 € tai 2000 € luottoraja.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Tietoa Joustoluotosta
Kaisa Järvenpää

Lisäpalveluiden avulla voit muuttaa laskujesi eräpäivää, ensimmäinen laskusi erääntyy 30 päivän kuluttua lainan hakemisesta. Jos se ei sovi sivulle, käytä lisäpalvelua sen muuttamiseen. Voit myös vaihtaa laskutustapaasi, hakea maksuvapaata tai lyhennysvapaata kuukautta tai voit puolittaa kuukausieräsi kolmen kuukauden ajaksi.

Lainaa heti 24h vuorokaudessa
Kauko Lehto

Lainahakemuksemme voit täyttää näppärästi koska tahansa ja saat lainapäätöksen heti. Jatkossa teet nostoja omalta SaldoLimiitiltäsi, joka on aina vain tekstiviestin tai parin klikkauksen päässä. Tekstarinoston teet viestillä SALDO summa 16520, esimerkiksi 300 euroa nostat viestillä SALDO 300.

Joustoluotto – SaldoLimiitti
Eerika Hyvärinen

Joustoluotot voi yhdistää luottokortteihin, sillä ne toimivat saman periaatteen mukaisesti. Joustoluotto on luottokortin tapaan joustava vakuudeton luotto. Saat lainapäätöksen luottorajasta (SaldoLimiitti 2000 €), mutta olennaista on se, että et välttämättä nosta sitä kaikkea heti suoraan pankkitilillesi. Joustoluotto, kuten luottokortti, on toimintavalmiina odottamassa kun sitä tarvitaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*