Helsingin Sanomat muistuttaa: Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa sijoittamista ja säästämistä

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Säästä nyt.fi
Senni Raita

Mitä? Pankkisäästämisestä puhuttaessa tarkoitetaan yleensä talletuksia pankkitileille. Eli tilillä olevia varoja.Suomalaisten varallisuus on eniten kiinni asunnossa tai muussa kiinteistössä. Seuraavaksi eniten varallisuutta on pankkitilillä, talletuksina.…

6 vinkkiä varallisuuden kasvattamiseen
Isko Ilves

5. Aloita ajoissa, säästä säännöllisesti
Vaikka koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa sijoittamista ja säästämistä, totuus on, että mitä aikaisemmin omasta taloudestaan alkaa huolehtia, sitä kauemmin korkoa korolle -ilmiöstä ehtii hyötyä. Säästämistä ja sijoittamista kannattaa harrastaa säännöllisesti ja ihannetilanteessa palkkapäivänä osa palkasta lähtee tililtä automaattisesti joko säästöön tai sijoitettavaksi. Vaikka ei pystyisikään säästämään kuin muutamia kymppejä kuussa, on sekin parempi kuin ei mitään, ja pienistäkin summista kyllä kasvaa vuosien kuluessa kunnon säästöt.
6. Ole kärsivällinen
Varsinkin sijoittamisen tapauksessa maltti on valttia. Sijoittaminen on pitkän tähtäimen puuhaa, ja voitot maksimoituvat pitkällä aikahorisontilla. Lyhyellä tähtäimellä sijoittamisesta syntyvät voitot ovat epävarmempia kuin pitkällä tähtäimellä. Sijoitukset kannattaa myös hajauttaa tuotto-odotusten maksimoimiseksi.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*