Henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Lainaa 5000 € heti tilille
Jaakko Kaila

Aikanaan vaihtoehtoisten rahoitusratkaisujen eli pikavippien rantautuessa Suomeen nämä saivat osakseen paljon arvostelua ja kritiikkiä. Pikavippien tavoin myös vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja tarjoavat lainayritykset ovat saaneet myös kulutusluotoista on kertynyt negatiivista palautetta. Sen sijaan pankkien vastaavat tuotteet on hyväksytty mukisematta. Vallitseva käsitys on ilmeisesti edelleen, että korot ovat muualla huomattavasti korkeammat kuin pankkilainoissa. Pieni vertailu voi kuitenkin olla paikallaan.

Henkilöllisyyden varmentaminen
Outi Laitinen

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, emme valitettavasti voi todentaa henkilöllisyyttäsi, emmekä näin ollen tarjota palveluamme sinulle. Halutessasi, voit valtuuttaa toisen henkilön avaamaan yrityksen tilin Holviin, jolloin tämän henkilön tulee toimittaa meille Holvin standardien mukaisen yrityksen valtuutuksen, jossa ko. henkilölle annetaan oikeus Holvi-tilin avaamiseen ja käyttämiseen Holvissa toimestasi (tai yritysrekisterissä mainittujen nimenkirjoittajien toimesta) – löydät valtakirjapohjan täältä.

FAQs – Henkilöllisyyden varmentaminen
Eevertti Nykänen

Tämä velvoittaa meitä tuntemaan asiakkaamme, sekä varmistamaan että he sijaitsevat maissa joissa Holvi toimii. Tehdäksemme tämän helpoksi ja nopeaksi asiakkaillemme, olemme automatisoineet asiakkaan tunnistamisen. Käytämme tätä varten erikseen kehitettyjä ja turvallisia ratkaisuja, jotka takaavat sujuvan ja luotettavan lopputuloksen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*