Herttavippi – Laina enintään 400 €

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Herttavippi – Laina enintään 400 €
Seem Soininen

Lainan todellinen maksimi vuosikorko on 48,75 % ja minimi- sekä maksimi laina-aika on aina 12 kuukautta. Esimerkiksi 200 € lainan kokonaiskulut ovat 75 €, jolloin takaisinmaksettava summa on 275 €.

J.W.-Yhtiöt Oy
Esaias Järvelä

©   Coolrahoittaa.fi – J.W.-Yhtiöt Oy
Itsenäiset asiantuntijalainasi tälle vuodelle 2019

Herttavippi
Jukka Valtonen

Herttavippi pikavipin eräpäivän siirto onnistuu myös, tästä kannattaa kysyä lisää Herttavipin asiakaspalvelusta. Eräpäivän siirto toki maksaa erikseen ja muutenkin kannattaa miettiä onko se tarpeellista, sillä lainan takaisinmaksuaika on muutenkin todella pitkä ja kuitenkin lainan korko on sen vähintään 49 %, joten korkoja kertyy kohtuuttomasti jos lainan maksuaikaa vielä lykkää. Laina maksetaan takaisin kotiin lähettävien laskujen perusteella. Mikäli laskua ei jostain syystä kuulu, kannattaa ottaa viipymättä yhteyttä asiakaspalveluun. Herttavippi siirretään perintään heti, jos laskuja ei makseta.

Hae pikalaina joustavalla maksuajalla!
Heikki Nikkilä

Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Pikalainahakemukset käsitellään heti lainapalvelumme aukioloaikoina eli ma–pe klo 8–22 ja la–su klo 12–20. Aukioloaikojemme ulkopuolella haetut Pikalainat käsitellään saapumisjärjestyksessä aukioloaikoinamme. Kaikki hyväksytyt Pikalainat maksetaan välittömästi hakijan ilmoittamalle pankkitilille lainapalvelun aukioloaikana.

Herttavippi – Tuo tilille tasapaino pikkuvipillä.
Senni Raita

Verkkosivu toimii hyvin ja se on päivitetty tälle vuodelle eli mobiiliselaus ja -lainanotto molemmat toimivat ilman ongelmien syntymistä. Korkopuoli on kunnossa ja lain asettama korkokatto pitää kyseisen firman vipeissä, eikä sitä kierretä millään tavalla, joka on yleistä yhä tänäkin päivänä alalla, valitettavasti. Tämän suhteen ollaan kuitenkin tekemässä muutoksia piakkoin, joka parantaa kokonaiskuva-asetelmaa vielä tuuman verran enemmän.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*