Hevosvakuutus antaa turvaa kilpa- ja harrastehevosille.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Hevosvakuutus
Albert Penttinen

Hevonen on parhaimmillaan luotettu ystävä, jonka hyvinvointi on sydämenasia. Hevosvakuutukseemme sisältyy aina eläinvakuutus ja eläinvastuuvakuutus. Eläinvakuutuksemme korvaa, jos hevonen menehtyy tai lopetetaan sairauden, tapaturman, synnytyksen tai luomisen vuoksi. Vastuuvakuutus sen sijaan kattaa ulkopuolisille aiheutettuja vahinkoja, joista hevosen omistaja, hallussapitäjä tai hoitaja on lain mukaan korvausvastuussa.

Oikeusturvavakuutus
Ossian Lappi

Riita eteni käräjäoikeuden käsittelyyn, mutta lopulta asia päädyttiin sopimaan rakennusyhtiön ja entisen työntekijän kesken ja käräjäoikeus vahvisti sovinnon. Lopputuloksena entinen työntekijä sai pienen korvauksen väärin lasketuista palkoista ja lomakorvauksista. Rakennusyhtiöllä oli oikeusturvavakuutus Pohjola Vakuutuksessa, joka korvasi rakennusyhtiön omat lakimieskulut arvonlisäverolla ja omavastuulla vähennettynä.

Vastuuvakuutus
Karri Knuutila

Yrityksen vastuuvakuutuksen korvauspiiriin kuuluvissa vahingoissa, otamme tilanteesi kokonaisvaltaisesti hoitoomme. Selvitämme kanssasi yhteistyössä, onko yrityksesi korvausvastuussa ja neuvottelemme tarvittaessa vahingon kärsineen kanssa.  Jos yrityksesi on korvausvelvollinen, korvaamme vahingon. Jos korvausvastuuta ei ole ja vahinkotapahtumaa koskeva korvauskysymys päätyy oikeuden käsiteltäväksi, hoidamme oikeudenkäynnin. Selvitys- ja vahingonhoitopalvelu sisältyy vakuutusmaksuun.

Henkivakuutus
Iida Kivi

Vaikka ikäviä asioita ei halua miettiä, on itsestään selvää, että kuolemantapauksessa tulosi jäisivät pois, mutta perheesi menot säilyisivät ennallaan. Sellainen tilanne aiheuttaisi perheellesi välittömästi taloudellisia vaikeuksia, varsinkin jos teillä on lainaa ja pieniä lapsia. Onneksi henkivakuutus auttaa perhettäsi selviytymään arjen tuomista taloudellisista haasteista parhaalla mahdollisella tavalla.

Lapsivakuutus antaa turvaa sairauden ja tapaturman varalta
Mailis Kaila

Junioriturva Plus on lapsen ja nuoren tapaturma- ja sairauskuluvakuutus, jonka voi ottaa lapsen syntymästä aina viiteentoista ikävuoteen asti. Lapsivakuutus korvaa sairauden hoitokuluina esimerkiksi lääkärinpalkkiot, sairaalan hoitopäivämaksut sekä lääkärin määräämiä tutkimus- ja hoitotoimenpiteitä sekä lääkkeitä. Voit ottaa vauvavakuutuksen jo raskausaikana. Silloin korvausrajoituksia ei tule lapsen aiemmista sairauksista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*