Joustoluotto: Vertaile lainat ja hae joustoluottoa

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Joustoluotto heti
Hemminki Järveläinen

Ainoastaan lainatarjouksia pyytämällä pystyt vertailemaan eri lainapalveluiden todellisia vuosikorkoja ja muita kuluja keskenään. Toki näitä hinta-arvioita on lainapalveluiden omilla sivuille, mutta nämä voivat muuttua lopullisessa lainatarjouksessa.

Selvitä henkilökohtainen korkosi
Nikolai Hänninen

Useat pankit tarjoavat asiakkailleen mahdollisuuden hakea ja saada kulutusluotto verkkopankin välityksellä. Näinollen verrattaen isonkin kulutusluoton voi saada yleensä muutaman päivän sisällä ilman varsinaista konttorikäyntiä. Nämä lainat vaativat kuitenkin hyviä tuloja ja usein lisäksi vakuuksia tai takaajia. Pankkien kulutusluottojen korot liikkuvat noin 7% – 20% välillä. Korko riippuu pitkälti asiakkuutesi tasosta, tuloistasi ja varallisuudestasi. Luoton saaminen saattaa myös tyssätä säännöllisten tulojen puutteeseen.

Joustoluotto
Asko Määttä

Sinulle voidaan myöntää Joustoluotto, mikäli olet Osuuspankin tai Helsingin OP Pankin pitkäaikainen pääasiallinen asiakas, vähintään 23-vuotias, sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot, riittävä maksukyky, raha-asiat moitteettomasti hoidettuina ja pysyvä asuinpaikka Suomessa. Luoton saaminen edellyttää aina luoton myöntäjänä toimivan OP-Korttiyhtiö Oyj:n myönteistä luottopäätöstä. OP-Korttiyhtiö Oyj on OP Ryhmän kokonaan omistama luottolaitos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*