J.W.-Yhtiöt Oy – Ekstraluotto

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Ekstraluotto – Luottoa jo vuodesta 2006
Roope Makkonen

Luoton nostot eivät siirry enää ajantasaisesti S-Pankin tileille. Arkisin ennen kello 14 tehdyt tilisiirrot näkyvät S-pankin tileillä kuitenkin pääsääntöisesti saman päivän aikana. Muussa tapauksessa siirto näkyy tilillä seuraavana arkipäivänä. Tarjoamme asiakkaillemme edelleen S-Pankin sähköiset tunnistautumispalvelut.

Usein kysyttyä
Eevert Kekkonen

Seuraaviin pankkeihin tarjoamme reaaliaikaisen tilisiirron, jolloin rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa: Nordea, Osuuspankit, Danske Bank, Aktia, Paikalliset Osuuspankit ja Säästöpankit. S-Pankin tileille tehdyt tilisiirrot näkyvät arkisin pääsääntöisesti saman päivän aikana, kun siirto on tehty ennen kello 14. Muussa tapauksessa siirto näkyy S-Pankin tilillä seuraavana arkipäivänä. Muita kuin edellä mainittuja pankkeja käytettäessä raha on lainanhakijan tilillä 1-2 pankkipäivän kuluttua. Hyväksyttyjä nostoja maksetaan ma-su 8-22 välisenä aikana.

J.W.-Yhtiöt Oy
Maila Hirvonen

Ekstraluotto on tarjonnut luottoa jo vuodesta 2006. Ekstraluotto on joustava luotto jopa 2100 euron nostorajalla. Voit hakea luottoa netistä ilman monimutkaisia hakemuksia tai epäselviä piilokustannuksia. Palvelumme ei sisällä vuosimaksua tai muita kiinteitä kustannuksia. Asiakkaamme voivat käyttää luottoa juuri silloin, kun he itse haluavat ja luoton nostaminen onnistuu kätevästi joko netissä tai tekstiviestillä.

Tietosuojaseloste 25.5.2018 alkaen
Heikki Nikkilä

Rekisteristä voidaan myydä tai luovuttaa henkilötietolain sallimia tietoja J.W.-Yhtiöt Oy:n valikoiduille yhteistyökumppaneille suoramarkkinointitarkoituksiin, markkinatutkimuksiin sekä markkinointikilpailujen järjestämiseen, ellei rekisteröity ole erikseen kieltänyt tietojen luovuttamista. J.W.-Yhtiöt Oy voi käyttää asiakkaiden tietoja omaan suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin (mukaan lukien sähköiset viestintävälineet).

Ekstraluotto
Päiviö Karlsson

Ekstraluotto lainapalvelun takana toimii suomalainen J.W.-Yhtiöt Oy. J.W.-Yhtiöt Oy on lahtelainen osakeyhtiö, jonka alla toimii muutama eri lainapalvelu. Yritys on rekisteröitynyt kaupparekisteriin vuonna 2002. J.W.-Yhtiön alla toimiva Ekstraluotto on toiminut pienlainojen myöntäjänä vuodesta 2006 alkaen. Ekstraluoton tarkoituksena on tarjota kuluttajille mahdollisuus paikata lyhyt- tai pitkäaikaista rahoitustarvetta joustoluotolla.

Sopimusehdot
Esteri Maijala

Luotonantajalla on oikeus eräännyttää luotto maksettavaksi kokonaisuudessaan, mikäli luotonsaaja laiminlyö sopimuksen mukaisten maksujen suorittamisen siten, että maksu on viivästynyt vähintään kuukauden ja on edelleen suorittamatta, ja viivästynyt määrä on vähintään 10 % tai jos siihen sisältyy useampi kuin yksi maksuerä, vähintään 5 % luoton alkuperäisestä määrästä taikka se käsittää koko jäännössaatavan. Erääntyminen voi tulla voimaan aikaisintaan neljän viikon kuluttua siitä, kun erääntymistä koskeva ilmoitus on lähetetty luotonsaajalle. Mikäli luotonsaajaa on aiemmin huomautettu viivästyksestä tai muusta sopimusrikkomuksesta, erääntyminen voi tulla voimaan aikaisintaan kahden viikon kuluttua siitä, kun erääntymistä koskeva ilmoitus on lähetetty. Jos luotonsaaja edellä mainitun ajan kuluessa maksaa koko viivästyneen määrän, erääntyminen raukeaa ilman erillistä ilmoitusta. Luotto erääntyy luotonantajan vaatimuksesta heti maksettavaksi myös silloin, jos luotonsaaja kuolee tai asetetaan konkurssiin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*