J.W.-Yhtiöt Oy – Suomilimiitti

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Suomilimiitti – Joustava laina
Hilkka Siltala

Joustoluotto, tililuotto tai joustolimiitti – kätevällä palvelulla on monta nimeä. Tililuotto (tai joustoluotto tai joustolimiitti) tarkoittaa vakuudetonta luottoa, eli lainaa mihin ei tarvitse takaajia tai muita takauksia esim. omaisuuden panttaamista. Usein asiakkailta löytyy takaajia ja/tai omaisuutta, mutta kyse on yksinkertaisesti lainanoton helppoudesta. Takaajien hankkiminen tai omaisuuden panttaaminen lainan vakuudeksi koetaan usein työlääksi.

J.W-Yhtiöt Oy yhteystiedot
Anssi Joensuu

J.W.-Yhtiöt Oy on jo vuodesta 2006 toiminut täysin suomalaisomisteinen rahoitusyritys. Olemme palvelleet satojatuhansia suomalaisia kuluttajia heidän rahoitustarpeissaan. Autamme asiakkaitamme 365 päivänä vuodessa, nopeasti ja ystävällisesti. Yrityksemme on luottokumppanina joustava ja luotettava.

Limiitin hinnasto
Aurora Oiva

Lainaa moneen tarpeeseen
Eerika Hyvärinen

Elämässä tulee vastaan tilanteita, joissa tarvitset lainaa nopeasti; auto tai kodinkone voi rikkoutua, puhelin hajota tai joudut maksamaan yllättäviä terveydenhoitokuluja. Matkatavarat voivat myös hävitä tai saatat tarvita uuden polkupyörän lapselle. Syitä äkilliseen rahantarpeeseen on lukemattomia, ja näissä tilanteissa saatat tarvita lainaa heti. Toisaalta olet voinut suunnitella myös tiettyä hankintaa pidemmän aikaa tai haluat remontoida kotiasi ja tässä tilanteessa lisärahoitus voi auttaa tämän hankinnan toteuttamisessa.

Ajankohtaista
Säde Harjula

Nordealla on Suomessa lähes kaikki palvelut kattava palvelukatko sunnuntaina 23. huhtikuuta 2017. Palvelukatko alkaa aamuyöllä kello 04.00 ja sen arvioidaan päättyvän noin kello 18.00. Katko palveluissa johtuu huolto- ja päivitystöistä pankin IT-järjestelmissä. Palvelukatkon aikana Nordean korteilla ei voi nostaa käteistä, eikä Nordean pankkitunnuksia voi käyttää sähköiseen tunnistautumiseen. Verkko- ja mobiilipankit ovat pois käytöstä katkon ajan. Korttimaksaminen onnistuu rajoitetusti kaupoissa ja kylmäasemilla, mutta siinä voi esiintyä hitautta eikä maksaminen välttämättä onnistu.
Katkon aikana emme pysty maksamaan Nordean asiakkaiden lainoja. Maksamme lainat heti katkon päätyttyä.

Matti kukkarossa -videot
Serafiina Niinistö

Arjessa tai juhlassa voi tulla eteen tilanteita, jossa yllättävä rahantarve iskee ja näitä tilanteita olemme pyrkineet videoilla tuomaan esiin pilke silmäkulmassa. Mainosten keulakuvana esiintyi Matti Nykänen. Mäkilegendan kanssa videoita tehtiin 5 kappaletta, ja näiden lisäksi tehtiin lyhyempiä mainoksia. Mainosten tunnusmusiikkina on Matti Nykäsen Elämä on laiffii -kappale, joka löytyy Ehkä otin, ehkä en -albumilta.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*