Kannattaako yhteinen tili hankkia puolison kanssa

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kannattaako pariskunnan hankkia yhteinen pankkitili?
Aila Lahtinen

Vertailusta ilmenee, että monet pankit tarjoavat nuorille asiakkailleen alennettuja hintoja, sillä ainoastaan S-Pankki ei hinnoittele vertailussa olevia tuotteitaan erityisesti nuorille. Nuoriso- tai opiskelija-alennuksen ikäraja vaihtelee pankeittain 26 vuodesta 32 vuoteen. Yksikään vertailussa olevista pankeista ei veloita nuorilta asiakkailtaan tilistä tai verkkopankista mitään.

Tee S-Tilistä ruokatili
Esteri Maijala

Lähes 100 asiakaspalvelupistettämme palvelevat sinua Prismoissa, useimmissa Sokoksissa ja valikoiduissa S-marketeissa kautta maan. Olemme avoinna myös iltaisin ja lauantaisin. Voit hoitaa asiasi jonottamatta varaamalla ajan toimipaikkaan. Ajanvaraus on mahdollista näillä paikkakunnilla. Halutessasi voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Pankkitili
Janne Helminen

S-Pankin asiakkaiden talletukset ja niille kertynyt korko kuuluvat talletussuojan piiriin. Talletussuoja koskee sekä henkilö- että yritysasiakkaita. Jos Pankki joutuisi konkurssiin tai ajautuisi muuten maksukyvyttömyystilaan eikä pystyisi maksamaan tallettajien saatavia, korvataan ne 100 000 euroon asti talletussuojarahastosta. Talletussuoja on henkilökohtainen ja pankkikohtainen ja koskee erikseen jokaista talletustilin yhteisomistajaa. Jos tallettajalla on varoja yhteisomistuksessa olevalla tilillä, jaetaan tilin saldo yhteisomistajien kesken tasan, ja talletussuojaa annetaan kunkin tilinomistajan omalle osuudelle erikseen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*