Kännykkäpankki Revolut lanseerasi palvelunsa Suomessa syyskuussa.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Revolut – Uusi kännykkäpankki rantautuu Suomeen
Mailis Kaila

Hukkaatko asioita? Jos pankkikortti häviää, Revolut-sovelluksesta voit sulkea kortin välittömästi ja pankki lähettää sinulle uuden kortin. Jos kuitenkin löydät kyseisen kortin, voit avata applikaation ja herättää sen henkiin. Sovelluksesta löytyy myös kulutusanalytiikkaa, joka kertoo minkälaisiin tuotteisiin olet kuluttanut. Osuuspankilla on samanlainen ominaisuus Pivo-sovelluksessa.

Elämää Suomessa
Valdemar Mäkeläinen

Tutustuminen uuteen maahan, kulttuuriin ja ihmisiin vaatii uteliaisuutta ja rohkeutta. Ota selvää, mitä Suomella on sinulle tarjota. Tietoa Suomeen asettautumisesta saat esimerkiksi kotikunnaltasi. Ole aktiivinen ja etsi tietoa mahdollisuuksista, jotka auttavat sinua ja perhettäsi viihtymään uudessa asuinympäristössänne.

Millaisia ovat Suomen suurimmat pankit?
Henriikka Siltala

POP Pankki syntyi 1990-luvulla, kun 44 Osuuspankkiryhmästä, eli nykyisestä OP:stä, eronnutta osuuspankkia perusti oman Paikallisosuuspankkiryhmän. Pankki toimi Paikallisosuuspankki-nimellä vuoteen 2010, jonka jälkeen nimi vaihdettiin POP Pankiksi. Ryhmään kuuluu yli kaksikymmentä paikallisosuuspankkia.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*