Käteistä ei kannata säästää sukanvarteen suuria summia.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Kannattaako häät rahoittaa lainarahalla?
Inari Härmälä

Mutta onko kulutusluotto järkevä rahoitusvaihtoehto häiden rahoittamiseen? Toimitusjohtajamme, rahoitusasiantuntija Lauri Timgrenin mukaan kulutusluotto sopii hyvin pareille jos talous on kunnossa. ”Jos luottotiedot ovat kunnossa, tulot ovat säännölliset ja tietää pystyvänsä maksamaan lainaa pois kuukausittain, ei lainan ottaminen ole ongelma. Kun luottotiedot ovat kunnossa, on myös helppo neuvotella pankin kanssa korko matalammaksi sekä maksuehdot joustaviksi.”

Yritykset voivat säästää isoja summia joustamalla sähkönkäytössä
Valtter Ranta

– Energiankulutuksemme vastaa noin 3500 omakotitalon kulutusta. Jousto antaa meille helpon tavan tukea kantaverkkoa häiriötilanteissa, olemmehan suuri kuluttaja. Siitä saatava korvaus helpottaa varavoimaan tehtyä investointia. Järjestely turvaa paremmin liiketoimintaamme mahdollisissa häiriötilanteissa, sanoo Data Center Manager Ari Kurvi Yandexilta.

Talouteen.com – Säästöä vähän joka asiassa.
Janne Helminen

Jos sinulla ei ole ylimääräistä pahimpien päivien varalle, olet varsin heikoilla kantimilla, sillä nykymaailmassa varsinkin yksityisellä sektorilla voi kuka tahansa saada kenkää missä olosuhteissa hyvänsä. Yrityksiä menee suohon, mutta samalla pyrimme auttamaan myös heitä, erityisesti pienempiä firmoja, koska jo keskisuuri yrityslaina voi helpottaa firman nousuun ja tällä tavoin sinä ja yritys molemmat hymyilette.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*