Kätevä korkoa korolle -laskuri, jolla voit laskea esimerkiksi säästötilin tuoton.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Korkoa korolle laskuri
Aatto Paananen
10 vuoden säästämisellä 40 vuoden eläkesäästöt?
Valdemar Mäkeläinen

Erityisesti rahastosijoittajan kannattaa olla tarkkana sijoituksia tehdessään, sillä rahastojen kulurakenteissa on suuria eroja. Rahastojen avaintietoesitteissä esitetyt juoksevat kulut kertovat, minkä verran kustannuksia rahasto on maksanut edellisen 12 kuukauden aikana. Ne eivät kuitenkaan sisällä rahaston arvopaperikaupan kuluja, eivätkä mahdollisia tuottosidonnaisia palkkioita. Alla olevasta kuvasta näet, miten kulut syövät tuottoa. Tämä korostuu erityisesti eläkesäästämisessä, jossa sijoitusaika on pitkä. 40 vuoden sijoitusajalla 2 prosenttia alempi palkkio tuplaa säästösumman.

Korkoa korolle laskuri
Noora Mäkelä

Krediitti.comin ylläpito hallitsee talousasioiden lisäksi myös erilaisten työkalujen kehittämisen. Näitä ovat muun muassa sivustomme erilaiset laskurit. Kokemusta löytyy myös yritystoiminnasta ja markkinoinnista. Lähetä palautetta ylläpidolle palautelomakkeemme kautta tai suoraan sähköpostilla. Linkit löydät sivun alalaidasta.

korkoa korolle
Heimo Tuomainen

7 prosentin vuotuinen tuotto on esimerkki, joka perustuu osakemarkkinoiden pitkän aikavälin keskimääräisiin tuottoihin. On hyvä muistaa, että yleisesti ottaen sijoitusten arvo voi nousta ja laskea, eikä alun perin sijoittamaansa rahasummaa välttämättä saa takaisin. Sijoitusten aiemmat tuotot eivät myöskään takaa tulevia tuottoja.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*