Katevarauksella tarkoitetaan korttiostoksille tehtävää varausta tulossa olevaa maksua varten.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Ohje hakemukseen tunnistamisesta tunnistamisasiakirjaa varten
Elmer Kanerva

Ota mukaan poliisilaitoksella suoritettavaan tunnistukseen voimassa oleva passi tai henkilökortti. Mikäli sinulla ei ole esittää voimassa olevaa passia tai henkilökorttia, henkilöllisyytesi pyritään selvittämään muutoin, esimerkiksi mahdollisten muiden henkilöllisyyttä tukevien asiakirjojen ja rekisterikyselyjen sekä haastattelun avulla. Huomioithan, että aina on mahdollista, ettei henkilöllisyyttäsi kyetä selvittämään tarpeeksi luotettavasti myöskään poliisin toimesta.

Tunnistettavalla henkilöllä tulee olla mukanaan kaksi (2) keskenään samanlaista passivalokuvaa, joista hänet voi tunnistaa hyvin. Poliisin tekemästä ensitunnistamisesta peritään hakijalta hakemuksen jättöhetkellä poliisin suoritteiden maksullisuudesta annetun asetuksen mukainen maksu (henkilön tunnistaminen, palveluhinnasto). Hakemusmaksu peritään AINA, eikä sitä palauteta, vaikka asiakasta ei kyettäisikään tunnistamaan.

A4 MUUTTAA MAAILMAA
Paula Kallio

Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä.
A4 Tulosta Oy on palveluyritys, joka tuottaa asiakirjanhallinta- ja tulostusympäristön palveluita ja ratkaisuja kaiken kokoisille yrityksille.

Tiekarttakysely – UKK
Unto Turunen

Teknisistä syistä kysely on toteutettu kahdella erillisellä lomakkeella, jotka saapuvat organisaatiolle kahdessa eri sähköpostiviestissä. Kyselylomakkeet ovat organisaatiokohtaisia. Kyselylomakkeessa 1 kysytään organisaation perustietoja. Kyselylomaketta 1 ei voi jakaa organisaation sisällä useammille henkilöille. Kun kyselylomakkeen 1 tiedot on täytetty ja lähetetty, ei lomakkeeseen pääse enää palaamaan. Kyselylomakkeessa 2 kysytään arkistokohtaisesti tietoja analogisen aineiston fyysistä ominaisuuksista ja määristä. Kyselylomake 2 on organisaation sisällä avoin linkki. Sen voi jakaa organisaation sisällä tarvittavalle määrälle vastaajia. Kyselylomake 2 on tarkoitus avata ja täyttää niin monta kertaa, kuin organisaation hallussa on eri arkistoja.  Yhdellä kerralla kyselylomakkeeseen 2 syötetään yhden arkiston tiedot.

Tuki
Nikolai Hänninen

TÄRKEÄÄ: Euroopan sisäisten tilisiirtojen kohdalla maksu tulee suorittaa vähintään viisi arkipäivää ennen matkan alkua, Euroopan ulkopuolisten tilisiirtojen kohdalla vähintään kymmenen arkipäivää aiemmin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*