Katso DNA liittymävalikoima ja vertaile puhelinliittymiä.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Dna liittymät taatusti edullisesti
Eerika Hyvärinen

Jos et ole aina tavoitettavissa puhelimella 24/7, voit valita Moi liittymän lisäpalveluksi vastaajan. Tämän kytkemiseksi sinun ei tarvitse kuunnella asiakaspalvelun jonotusmusiikkia, vaan hoidat sen kätevästi Mun moi-palvelusta. Voit käyttää vastaajassa automaattisia viestejä, tai mikäli kaipaat jotain hieman omaperäisempää. Voit äänittää vastaajaan myös oman tervehdysviestisi, ehkäpä vaikka laulaen. Puhelut ohjautuvat vastaajaan, kun puhelin on suljettuna, kuuluvuusalueen ulkopuolella tai jos et pääse vastaamaan tietyn ajan kuluessa. Kätevää eikö totta?

Vertaa halvin puhelinliittymä 2019
Akseli Nykänen

Voit ostaa tarvitsemasi määrän sim-kortteja, eli yksi tai yksitoista. Jokainen sim-kortti maksaa 6euroa, ja tuo kaikkien sim-korttien yhteiseen pottiin käytettäväksi 4Gigaa. Yllä mainituista esimerkeistä, voit laskea puhelinliittymäsi hinnaksi yhdellä sim-kortilla 6euroa, ja tämän lisäksi maksat puheminuuteista sekä lähetetyistä tekstiviesteistä 0,055e/kpl/puheminuutit. Tässä vaiheessa kehoitamme jälleen etsimään edellisen puhelinlaskusi, ja tarkistamaan kuinka paljon keskimäärin ( puhelinlaskut kuudelta viimeiseltä kuukaudelta, laske näiden yhteismäärä ja jaa kuudella)  puhut kuukaudessa ja lähetätä tekstiviestejä!

Vertaa ja kilpailuta puhelinliittymät
Manne Heinonen

Toinen vastaava esimerkki koskee EU:n äskettäin laatimia säädöksiä, jotka takaavat kuluttajille halpaa roaming-dataa muissa EU- ja ETA-maissa matkustettaessa. Osa suomalaisista operaattoreista hidasteli uusien, halpojen roaming-hinnastojen käyttöönoton kanssa ja menetti niin tehdessään hyvän tilaisuuden houkutella matkustavia asiakkaita itselleen. Samaan aikaan Telia laski omia roaming-hintojaan hyvissä ajoin ennen säädösten astumista voimaan. Näin Telia kaappasi itselleen valtaosan niistä asiakkaista, joille uudet, halvat roaming-hinnat olivat ostopäätöksessä tärkeä tekijä.

Dna puhelinliittymä tarjoukset
Tiina Kuusela

Puhelinliittymä valmis paketti! Dna on tehnyt puhlinliittymäpaketteja, joihin on valmiiksi määritelty tietty määrä puheluita,viestejä tai datankäyttöä. Näistä dna puhelinliittymistä saat parhaan hyödyn kun etsit edellisen puhelinlaskusi, ja katsot kuinka monta viestiä tai puheminuuttia laskulle onkaan kertynyt. Jos dna puhelinliittymäpaketissa oleva viesti ja puheminuutti määrä on lähelläkään toteutunutta, kannattaa verrata edullisin dna puhelinliittymä täältä!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*