Katso kattava listauksemme aloista joilla töitä tällä hetkellä riittää.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Pikayhteydenotto
Mailis Kaila

Kattava Oy on vuonna 1986 perustettu Turun ja Varsinais-Suomen aluella toimiva yritys. Teemme ammattitaidolla kattoremontit, siltaeristykset, sekä myymme ja asennamme Velux-kattoikkunat. Palveluitamme ovat mm. kattoremontit (huopa, pelti ja tiili), katon kuntotarkastus, kattohuolto, lumenpudotus, Velux-kattoikkunoiden myynti ja asennus. Tarjoamme kattoremontti ja huoltopalvelut pääasiassa alueella Turku ja Varsinais-Suomi. Lisäksi teemme varttikattojen ja mineriittikattojen asbestipurkutyöt.

Ilmaista tv-jalkapalloa netissä
Isko Ilves

Aion ostaa ensi viikolla uuden SonyBDP-S5100 Blue-ray -soittimen, jossa on sisäänrakennettu Wifi. Aion kytkeä sen taulutelkkariini ja katsella urheilua netistä ilman Canal Digitalin ja Plus Tv:n törkeitä kuukausimaksuja. Vielä kun saisi jostain etukäteen vinkkejä miten esim. nyrkkeilyiltoja voisi katsoa netistä. Olisin jopa valmis Pay per view -systeemiin, mutta en halua sitoutua vuosiksi kuukausimaksuihin.

Paras maksuton virustorjuja
Jyrki Vuorela

Panda Free Antivirus kuuluu KotiMikron tietoturvapakettiin. Se sisältää kuusi pätevää ohjelmaa, joiden avulla suojaat tietokoneesi mahdollisimman hyvin. Kaikki ohjelmat on huolella valittu ja testattu, tarkistettu ja taatusti virusvapaita.

Suosituimmat alat ja palkat
Akseli Nykänen

Tällä hetkellä hyvin työllistyvät opettajat (349 avointa työpaikkaa) ja lastentarhanopettajat (312) sekä ammattikorkeakoulusta valmistuvat sairaanhoitajat (358) ja sosionomit (101).
Opettajia valmistuu eri tiedekunnista: kasvatustieteellisistä, jonka jälkeen palkka on noin 3655 euroa / kk ja humanistisista, palkan ollessa noin 3637 euroa / kk sekä yhteiskuntatieteellisistä, jolloin palkka kipuaa 4826 euroon / kk. Ammattikorkeakoulutaustaiset, sosiaali-, terveys- ja liikunta-aloilla työskentelevät pääsevät noin 3000 euron kuukausiansioihin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*