Kilpailu- ja kuluttajavirasto tarkkailee pikavippien mainontaa ja kulujen kohtuullisuutta.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Tietoa ja ohjeita
Kai Reijonen

Lue uutiskirje 2/2019
Tilaa uutiskirje

Tietoa Kilpailu- ja kuluttajavirastosta
Sanelma Heiskanen

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) turvaa markkinoiden toimivuutta. Kilpailuvalvonta poistaa markkinoilta kilpailun esteitä, jolloin kuluttajille on tarjolla kilpailevia vaihtoehtoja. Kuluttajansuoja puolestaan huolehtii siitä, että kuluttajilla on käytettävissään riittävät ja oikeat tiedot valintojen tekemiseksi ja että yritysten markkinoinnissa ja asiakassuhteissa käyttämät menettelyt ovat asianmukaisia ja sopimusehdot kohtuullisia.

Kuluttajaneuvonta
Heikki Nikkilä

Voit asioida kuluttajaneuvonnan kanssa myös sähköisesti yhteydenottolomakkeella. Neuvoja vastaa yhteydenottoon puhelimitse tai sähköpostilla viimeistään viiden työpäivän kuluessa, usein jo 2–3 päivän sisällä. Vastauksen saat pääsääntöisesti puhelimitse. Soitto tulee 029-alkuisesta numerosta tai soittajana saattaa näkyä “tuntematon numero”.

Harjoittelupaikat
Iida Kivi

Harjoittelujaksot voidaan sopia joustavasti ja ne voivat mennä myös osittain päällekkäin. Kesän harjoittelujakso kestää lähtökohtaisesti 3 kuukautta. Kevään ja syksyn harjoittelijat voivat työskennellä myös osa-aikaisesti esimerkiksi 3 päivää/viikko niin, että jaksolta (tammi-toukokuu tai syys-joulukuu) kertyvä työaika vastaa kolmen kuukauden kokoaikaista harjoittelua.

Neuvonta kuluttaja-asioissa
Mariitta Harjula

Kuluttaja-asioiden vastuualue vastaa mm. kuluttaja-asiamiehen valvontatoimeen liittyvistä tehtävistä, kuluttajakasvatuksesta, matkapakettilain edellyttämistä tehtävistä, Euroopan kuluttajakeskuksesta, alue- ja paikallishallinnon ohjauksesta kuluttaja-asioissa sekä kuluttaja-asioiden kansainvälisestä yhteistyöstä.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*