Koiravakuutus tuo turvaa pentuiästä lähtien, valitse siis koirallesi paras vakuutus.

Found 3 lenders

Compare
Max amount Min amount Max term
€ 2100
Hae lainaa
€ 10 -
€ 2250
Hae lainaa
€ 20 7-60 day
€ 10000
Hae lainaa
€ 1000 24-60 month

Koiravakuutus
Sinikka Wirtanen

Koiran sairastuessa tai loukkaantuessa ja vaatiessa hoitoa, voit asioida suoraan eläinklinikkakumppanillamme. Kumppaniltamme koirasi saa tarvitsemansa hoidon, eikä sinun tarvitse tehdä asiasta vahinkoilmoitusta jälkikäteen. Kumppanimme hoitaa vakuutuskorvauksen hakemisen puolestasi paikan päällä. Maksat koiravakuutuksesta korvattavasta hoidosta paikan päällä vain vakuutuksesi omavastuun, ja loppuosan klinikka laskuttaa Pohjola Vakuutukselta.

Koiravakuutus
Manne Heinonen

Kun asioit eläinklinikalla, jossa toimii LähiTapiolan suorakorvauspalvelu, maksat korvattavista hoidoista vain vakuutuksen omavastuuosuuden. Klinikka laskuttaa loppusumman LähiTapiolalta. Muista ilmoittaa eläimen vakuutusnumero tai asiakasnumerosi klinikalle. Suorakorvauspalvelu toimii jo yli sadalla pieneläinklinikalla ympäri Suomen.

Syntyvän lapsen vakuutus
Aaro Klemetti

Vauvavakuutus tuo lapselle ja perheellesi tarvittaessa apua myös kotiin. Voit esimerkiksi kutsua lääkärin tai hoitajan kotikäynnille tai turvautua lapsenhoitajan apuun, jos lääkäri määrää sairaan päiväkotilapsen kotihoitoon. Syntyvälle lapselle otettu terveysvakuutus korvaa läpi elämän myös monia terapioita, kuten fysio- tai toimintaterapiaa, jotka tukevat sairaudesta tai tapaturmasta toipumista.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*